![]() |
Neka je namjenski,al vrhunski je doveden do kraja šta se tebe tiče. Svaka čast.
|
Bravo Vex!To je to!
|
Hvala ljudi ! :)
Skidao ovu pesmu,bas je nesto traze u poslednje vreme ,samo forspil,ostalo nije zanimljivo B-) Moze i bolje,ali s obzirom da ove nove pesme traju koliko i godisnje doba,neke i krace,dosta joj je =)) Darko Lazic - Godinu dana 300 kafana |
Svaka cast matori skinuo si ga extra,ustvari nisam ni sumnjao u tebe!;)
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
wrh bratee :))
|
Bra'o Vex, odlicno!:)
|
Hvala ljudi... mada sam ovo od Darka Lazica u medjuvremenu i bolje navezbao ,snimci su dobra stvar,cuje covek gde gresi ;)
Evo da ovde odgovorim Nesi,da ne idem u offtopic u temi o pa600: Zasto ne postavljam cesto demo snimke? Prvo ,zato sto dosta sviram i nemam toliko vremena da se posvetim tome ,a drugo,meni licno nije zanimljivo da sviram i demonstriram nesto standardno ili da kacim cisto forspile ili neke strandardne ritmove (to sto sviram non-stop po svirkama,pa mi je muka od toga ) i trece,imam neke ideje,da pravim neke ritmove,pa ako budem uspeo u skorije vreme da to realizujem (tek ce sada biti guzve oko Nove godine :-O ) i budem zadovoljan time,oglasicu se ovde,naravno :) Eto ... :) Pozdrav svima !!! |
Hvala na odgovoru.Oprosteno ti je sto ne stavljas cesce demo snimke posto znam kako je to kad imas puno posla, onda ti nije do kucne svirke i demo snimaka.E druze nekad sam i ja imao puno posla ali u poslednje vreme se ne mogu bas pohvaliti.:lol:
|
Odlicno
Sve je odlicno posebno leva ruka veoma lepo,bas mije drago da neko sredi ovako svoju masinu, e sad se potrudi da tako zvucis i u desnoj ruci i onda si zakon veliki pozdrav
i nastavi samo tako dalje. |
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/w-WfSB2aOtw" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
Evo chika Neso nesto novo :) Programiranje od NULE :) Miligram - Sviraj brate ! Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org