![]() |
....
Drgance za muziku,ritmove i ostalo znas vec moje misljenje nego mi se ovde dopao vokal tvog kolege do j... Ima dobru boju glasa i interpretaciju za 10-ku. Pozdrav od mene za ceo Terapija band.:D
|
Po mom ukusu trebao si da odsviras uvod sa Hammond orguljama to je stara rok pesma.....a u ovom drugom delu strofe previse odskacu cinele...jedan udarac fus drugi cinela.....previse je,ja bih stavio ride da tuce celo vreme posto si vec kucao ritam.....o soundu ne komentarisem,dobar ton!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Sve je dobro samo mi se ne svidja ritam gitara koju koristis...Ta gitarica prolazi za dvojke jedino!
|
Mislim da je u pitanju gitarista,nije sa klavijature.....
;)
|
Citat:
|
Još jedan cover . . .
Pročitao sam sve komentare. Drago mi je što i dalje postoji drugarski odnas na forumu. Volim da čujem iskrene komentare bez obzira da li su oni pozitivni ili negativni, ali su drugarski, a to je ustvari i najvažnije. Nastaviću sa postavljanjem demo snimaka. Pozz . . . |
Naravno matori samo cepaj.....;)
Zdravo kolege, evo ja sam resio da malo osvezim ovu temu ;)
Ceca 2013 - Ime i prezime <embed src="http://www.*******.com/embed/3715818105/9d53ce9c" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed> Pozz . . . |
Ala ovo radi , nemam komentara , dobro si sredio klav , pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org