![]() |
kad vlasnik lokala kaze ja za te pare nadjem kompletan bend ...pfff.
dobro IZVOLI!!! |
Mrzim sve sto mrze mladi. Sve ste bre rekli, ne mogu nicega da se setim osim...
Pre par meseci sam svirao prvi put sa jednom pevacicom, a ona donela 3-4 flopi diskete sa fajlovima. Kaze mi da ubacim ovo i da pustam redom, posto je svirka bila programska. Ja joj kazem da ne mogu da ubacim to jer nemam flopy drive (PSR3000 ima usb, nema flopy), a ona kaze "kakvo je to sranje od klavijature kad nema flopy?" Dakle, ne mogu da kazem da mrzim pevacice, daleko bilo. Samo mrzim kad su takve. Da, zamalo da zaboravim, mrzim sto PSR3000 nema flopy drive. |
Pa kupi usb floppy! :))
|
caka012 druze,pa to su pevacice,nabijem ih ja na ...
|
Mrzim narodnjake!!! :lol:
P.S....rečenica iz kultnog filma "kako je propao Rokenrol"...:D |
Mrzim kad moram da Tucam Gazdaricu#:S
|
Ne mrzim nishta ni nikoga, mrzhnja je emocija, prema tome iziskuje energiju, a ja necu da je rasipam... Zalim sve one koji misle da ce da me slome pricama o meni, koji se trude da me unesrece i nateraju me da placem zbog njih ,previshe sam hladnokrvna i nezainteresovana za ljude koji nemaju svoj zivot, pa nos trpaju u moj,stoga samo uzalud gube vreme. Nije vazhno shta se pricha, vazhno je da se pricha...:)
|
...Sa svakim novo kupljenim PSR 3000 dobivao se floppy..Nije potrebno mrziti ;)
meni dobro došao za laptop |
Mrzim kad se neko napije u kafani pa baca pare ko lud i svi se vesele a neki pametnjakovic sedi pored njega i stalno kaje"dosta bre nedaj vishe....itd"
|
mrzim
@boychek
Hteo sam bas da kazem da se dobija uz klavijaturu,ali ipak nisam da ne misli caka da su ga preveslali ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org