![]() |
Verovali ili ne ja sam u braku sa pevacicom i rodila mi je dvoje prekrasne dece.
|
Millane htedoh ranije da ti napisem, ali sam se zaboravio, pa sad opet videh temu. Pevacica ti ne samo sto (verovatno) dobrop peva, vec mora da je i imala dobru ocenu iz pravopisa. Pod br. 17 sam ladno procitao "saigon - brena" :lol:
|
Dejong, naravno nisu sve pevacice za ovu temu...;):)
Yamaha, nije to moja pevacica...:D Ma, pise tamo sanjam, ali su joj slova U, N i M jako slicna...:lol: |
2 Privitaka
A, pazite sad, slucajno sam nasao ovaj spisak... Prosle godine pred neku tezgu, pevacica napisala da se potsetim malo, kao icice ovaj repertoar, i skoro sve su pesme svirane...;) Inace ovo je jedan delic njenog repertoara...:) Malo je kontardiktorno od smisla teme, ali i ima veze sa njom, a i cool je ono "na jutubu"!:lol:
|
:lol: :lol: :lol:
Jednog dana ce me ubit od smijeha ove tvoje situacije sa svirki |
@Millan
Pa brate ovo je mnogo dobar repertoar!! Muka mi je vise od:crne kose,Mito bekrijo... :-& |
Da, jeste dobar repertoar, zato sam i postavio, cisto da se uporedi sa prethodnim.:)
|
1 Privitaka
Listajuci juce svesku jedne koleginice, medju raznim narodnjacima, naletim i na jednu stranu pesmu...:-":D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milane, ubices me jednog dana da znas samo
|
"dodirni mi kolena" je bila neizostavna pesma na repertoaru jedne klinke sa kojom sam radio...ona to ponovi 4-5 puta za vece a izmendju toga uspe da se seti i neke druge pesme :) hvala bogu pevacica sa kojom sada radim ima bogat repertoar,pristojno izgleda i dobro peva...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org