YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko su fajlasi?Sta je uopste to? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4608)

kalesijaner 26.05.2008 10:46

Citat:

Originalno postovano od No.1 (Post 38703)
Jel ti slucajno malo ovo?

ma to je simbolicno,jarane...B-)B-)

klavijaturista 26.05.2008 12:40

E ovako samo jedno cu reci Ljudi su počeli kužiti šta je živa svirka a šta fajl!!!i to se osjeti i gotovo !!!!
samo pravi sviraći opstaju!!!

jager 26.05.2008 14:32

Dao Bog da si u pravu ...

nidzabg87 26.05.2008 15:51

ako ti kao klavijaturista nemas zelju da sviras neku pesmu nego bi radije
da pustis fajl i da se predstavljas ko muzicar onda nisi za taj posao, radi bilo sta drugo ali za muziku nisi... drugo je kad pevac pusti fajl zato sto silom prilika nema klavijaturistu...

hajro 26.05.2008 23:49

eee pravo receno Nidzadbeg,tu je problem jer svi smo muzicari ali ne i klavijaturisti,sto znaci i pjevac je muzicar i neka zaradi svoj kruh ako vec nema dobroga klavijaturiste pored sebe.

Shwawko 27.05.2008 00:29

Imam kolegu, "klavijaturistu", uzeo chovek Pa800 i samo shiba fajlove... Kad sam ga pitao chemu mashina od 2000evra za fajlove, on mi reche, jbg ima usb....
Ne mora chovek vishe da se cima oko prebacivanja sa floppy-a na hdd.... Ovako lepo za 3000 dinara uzme usb stick od 8gb slozzi sve fajlove na njega, i da ga vidim bog....
A, shto pola tih fajlova zvuchi kao da lupash u lonce, to nema veze... Dechko ima posla... jbg...

MilaN B.N.S 27.05.2008 00:50

Ma ovu temu treba definitivno zatvoriti,"lock"...
Ide do besvesti...
Uvek ce biti neko novi,-i sa nekim novim idejama..
-Ima nas svakakvih...
Ma bas briga,-nek rade na fajlove...
Dzaba im sve...
-Budi svoj,-sledi svoje institke...

mickoni 07.06.2008 13:12

Citat:

Originalno postovano od marco (Post 37288)
Znate sta njima treba raditi. Uzmes lepo 100 evrica, dodjes do klavijature i kazes. Odsviraj mi naprimer "Sanju" i "Za Ljiljanu" od Tome Zdravkovica ali naizmenicno po jednu strofu od svake i imas 100 evra. A kad kaze da ne moze, onda mu kazes "Pa koji se kurac vatas da radis nesto sto ne znas, idi ori njivu"

Vec pet godina trazim klavijaturistu koji zna da svira i do sada mi se to nije desilo. Jel trebam kao pevac da cekam da ostarim i dok ne nadjem klavijaturistu. Svi su u fazonu protiv fajlova, a retko ko stvarno zna da svira kako treba. Cast izuzetcima. Ovako mi je opusteno, pustim fajl i pevam i ne zavisim ni od koga.

x3meSRB 12.06.2008 18:20

Citat:

Originalno postovano od mickoni (Post 39994)
Vec pet godina trazim klavijaturistu koji zna da svira i do sada mi se to nije desilo. Jel trebam kao pevac da cekam da ostarim i dok ne nadjem klavijaturistu. Svi su u fazonu protiv fajlova, a retko ko stvarno zna da svira kako treba. Cast izuzetcima. Ovako mi je opusteno, pustim fajl i pevam i ne zavisim ni od koga.

hahaha daj zelenu novcanicu sviracu ti po deset puta

elvir 12.06.2008 18:38

meni nesmeta niti jedan fajlaš,niti mi fali svirke kad hoću da sviram a i ne cjenkaju se gazde samnom.
tako da to za mene nije konkurencija,,,,,,,,,,,,,,,a nadam se da nije ni za vas ostale

Trenutno vrijeme na Forumu 11:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org