![]() |
Citat:
|
E ovako samo jedno cu reci Ljudi su počeli kužiti šta je živa svirka a šta fajl!!!i to se osjeti i gotovo !!!!
samo pravi sviraći opstaju!!! |
Dao Bog da si u pravu ...
|
ako ti kao klavijaturista nemas zelju da sviras neku pesmu nego bi radije
da pustis fajl i da se predstavljas ko muzicar onda nisi za taj posao, radi bilo sta drugo ali za muziku nisi... drugo je kad pevac pusti fajl zato sto silom prilika nema klavijaturistu... |
eee pravo receno Nidzadbeg,tu je problem jer svi smo muzicari ali ne i klavijaturisti,sto znaci i pjevac je muzicar i neka zaradi svoj kruh ako vec nema dobroga klavijaturiste pored sebe.
|
Imam kolegu, "klavijaturistu", uzeo chovek Pa800 i samo shiba fajlove... Kad sam ga pitao chemu mashina od 2000evra za fajlove, on mi reche, jbg ima usb....
Ne mora chovek vishe da se cima oko prebacivanja sa floppy-a na hdd.... Ovako lepo za 3000 dinara uzme usb stick od 8gb slozzi sve fajlove na njega, i da ga vidim bog.... A, shto pola tih fajlova zvuchi kao da lupash u lonce, to nema veze... Dechko ima posla... jbg... |
Ma ovu temu treba definitivno zatvoriti,"lock"...
Ide do besvesti... Uvek ce biti neko novi,-i sa nekim novim idejama.. -Ima nas svakakvih... Ma bas briga,-nek rade na fajlove... Dzaba im sve... -Budi svoj,-sledi svoje institke... |
Citat:
|
Citat:
|
meni nesmeta niti jedan fajlaš,niti mi fali svirke kad hoću da sviram a i ne cjenkaju se gazde samnom.
tako da to za mene nije konkurencija,,,,,,,,,,,,,,,a nadam se da nije ni za vas ostale |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org