YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ketron (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=63)
-   -   E ovo je aranzer - Ketron Audya (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6444)

zeljko 28.05.2009 21:42

Makso u pravu si zasto nebih na laksi nacin uzeli pare a ko nezna nek uci heheh

Sejox 28.05.2009 21:47

Tema je Ketron Audia a ne Tyros3,tako da nema neke potrebe za ovakvim
pisanjem.Inace Bog je samo jedan,a Tyros3 je klavijatura-aranzer,koji je ipak
niza klasa od aranzera koji je predmet ove teme.
A inace,nema potrebe za nekim velikim polemikama.Ljudi su napravili stroj,
zadali mu cijenu,pa ko voli neka izvoli.
Slicno kao i sa automobilima-imate prosjecne,dobre i luksuzne-pa ko sta voli.
Problem je u tome,sto novcanik ljudi koji se bave muzikom nije bas podebeo
kao nekada,a da jeste kupovalo bi se i ovo cudo.Takodje,treba odvojiti i silno vrijeme da bi se to sve sredilo-a vremena sve manje.
Mnoge druge sprave mogu zadovoljiti potrebe danasnjih muzicara koji rade
svirke.Mozda oni ljudi koji rade studijski mogu ovaj aranzer dobro iskoristiti.

Pozdrav,

Enes-am21 28.05.2009 23:18

Sejo je kralj!!! svaka cast stari, svaka ti je na mjestu!!! ja bih tebe birao za visokog predstavnika!!! (ozbiljan sam)... zivio!!!

brnjeuska74 29.05.2009 02:06

Tyros3 uopste nije niza klasa od aranzera u ovoj temi ! Niti jedan niti drugi ti ne daju harmonike koje tebi trebaju niti trubu da je autenticna Dragacevskoj niti gajde za nas folk melos i da ne nabrajam dalje. Firma izbaci jedan aranzer za sire mase ljudi, a za mene je toliko bolji aranzer koliko ga ja mogu iskoristiti za nas melos jer ja sviram ipak Balkansku narodnu muziku u 80% slucajeva. I velika vecina nas se bazira na cinjenicama koje sam naveo a ne na loop gitara ili bubnjeva. To se lako sve moze staviti i u Tyros3 ili Korg. S'toga po cemu je Audya bolja ???

zeljko 29.05.2009 02:10

Ja mislim da se i audya moze sredit za nasu narodnu muziku jer ima i sempler a za ritmove nadjem bubnjara i snimim valjda tako

romario 29.05.2009 15:49

Sve se to može srediti .

Međutim audya još nije zaživjela na tržištu .

Što zbog cijene,što zbog još nepouzdanosti samog sinta...

dado-m 29.05.2009 16:20

ja sam ovaj ketron isprobo u münchenu u muzickoj kuci, prava stvar. cjena je bila koliko se sjecam oko 4500€.

RadeKOKI 29.05.2009 17:39

Glupavo je o ovoj spravi reci da je losha, doduse ja sam isto bio zainteresovan za kupovinu iste, medjutim sta se desava radi se o tome da je neko lepo rekao "tresla se gora, rodio se mis" previse skupa za moje potrebe a iskreno malo daje za te pare. Sto se tice tih 4x00 eura moze se mnogo bolja sprava kupiti i jos ti ostaje para ze mnogo potrebnijih stvari, da znam samo kad kupim audy*a da ce mi skociti i cene na svirkama odma bi otisao i kupio istu, tako da radili mi na audy-i, pa2, pa800, 500, 50, G1000 cene su nam iste, a onaj koji slusa ne oseti razliku i necuje ono sto mi cujemo, njima je bitno samo da ga "nabodes" pesmom u sekundi i to je to njih se netice nasta ko svira. ;) Tako da drugari mislim da je preskupa za to sto daje, tako da......

Davidovic 29.05.2009 18:40

Podrzavam kolegu RadeKOKI u potpunosti, bacene pare... U pravog junaka svaka je puska ubojita!!!

zeljko 29.05.2009 19:00

Rade koki je upravu sto posto da narod necuje to kao jedan muzicar ali bolje je ipak bolje ja se osecam bolje kad mi instrument ljepse zvuci pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 05:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org