![]() |
@spooxjunior.....
u ime Yu-midi Team-a, želim ti srdačnu dobrodošlicu, i nadamo se uspješnoj muzičkoj suradnji i prijateljskom druženju! |
Evo i ja da se predstavim...Nikola Tasic iz Nisa (Vlajko16-Registrovao me burazer,pa sam zato tako podpisan)...Inace sviram od 11 godine harmoniku,Klavijaturu 3 godine ranije,a klavir od 9 godine....Na forumu sam mozda 5-6 dana..Forum je fenomenalan..svaka cast moderatorima.. PozZ...
|
Evo prvo da pozdravim sve članove foruma.Ime mi je Karlo,novi sam ovdje i zasad imam sve pohvale za forum.
Sviram harmoniku i klavijature 3 godine,doma imam Hohner Atlantic IV Deluxe N i Casio CTK-810.Klavijatura je za početnike,i nadam se da ću uskoro kupiti aranžer Korg PA-50 SD.Čekam na njega već godinu dana,al nikako da se skupe neke pare.. :( Evo,za sad toliko.. :) |
Dobrodosli :D
|
Hvala! :)
Evo zaboravih još reći da idem u 5. razred muzičke škole,smjer harmonika,s teorijom baratam super,a i instrumentom.Ispričavam se što to pišem tu,ali ne mogu naći opciju za editiranje prijašnjeg posta. |
Pozdrav svima.
Imam 30 godina i iz Šida sam. Sviram harmoniku od 10 godine. Nisam isao u muzičku. Samouk sam. Često sviram u društvu i izgleda da sam jedan od retkih koji svira za svoju dušu, iz hobija pošto nemam nameru da nastupam. Clan sam od pre par dana a pre oko mesec dana sam kupio klavijaturu Yamahu psr 295 da se malo zanimam. Nadam se da cemo se lepo družiti i naučiti nešto novo.B-) |
posto sam ja priskocio ovaj korak, ajde da ga nadoknadim, :)
zivim u njemackoj, sviram jedno 15 godina klavijature, jako mlado sam poceo da sviram klavir tj klasicnu muziku, i nakon 10 tak godina klavira i nakon toga 2 god pauze, evo vec sviram 4 god narodnu muziku - sto rezultira da mi je solo solidan, a akordi katastrofa :P pozz |
Imam 17 godina,iz Leskovca sam,od sedme godine sviram klavir,pre 2-3 nedelje sam kupio PA60 i veoma se slabo snalazim sa funkcijama pa bih iskoristio priliku ako neko hoce da mi se javi na PP da mi objasni neke od njih :)
|
Nema potrebe sa tim, nego pre dobro pročitajte pravilnik i samo pretražite forum.
O ovoj klavijaturi se već mnogo pisalo... |
pravila treba postovati pa da se i ja predstavim
zovem se merso iz bosne sam cerki sam kupio klavijature a na vasem sajtu ima dosta korisnih stvari koje ce nadam se pomoci joj za sto lakse ucenje sviranja lijep pozdrav svima |
Ja sam Goran, iz Zrenjanina.. isao sam u srednju muzicku. Studirao sam psihologiju. Radim u osnovnoj skoli.. Bas volim da sviram i tako :) ukratko... a na ovaj sajt sam posle 3god.uspeo da se registrujem :) ne prihvataju one standardne mailove, pa sam se registrovao na mail iz kancelarije :)
|
Pozdrav svima i od mene. Goran iz Putinaca kod Rume, zivim i radim u Austriji u fabrici cokolade :D skoro 7 godina i mnoooogo volim dobru muziku.
|
Pozdrav svim forumašima, od admina pa do "manjih" ljudi, da se tako izrazim, ali nikako manje važnih B-)
Novi sam član foruma i od prvog dana članstva rado posjećujem i učim neke nove stvari vezane uz instrumente koje koristim i naravno uz stil i kvalitetu sviranja. Sviram klavijature od 1999. godine ali posao me dosta sprečava na nekom većem napredovanju. Bez obzira na to trudit ću se pomoći gdje god budem u mogućnosti! |
Poz i ovde.Drago mi je da sam clan ovog foruma,ima dosta interesantnih stvari inace imam 20 godina iz Cacka sam,student.Ne sviram profesionalno ali to mi je prvi hobi...:)
Nadam se lepom slaganju i druzenju na forumu,zivi bili! :) |
Pozdravljam sve nove clanove i sve najbolje zelim i da se lijepo druzimo ovdje na Yu-midi..Pozz
|
Pozdrav svima na forumu. Zovem se Danilo, iz Beograda sam. Zavrsio sam nizu muzicku skolu za klavir. Sanjam o tome da sviram klavijature, drugari su se okupili za moj rodjendan 1.6.2012 i kupili mi PA50sd, tako da se vracam na scenu posle par godina i ucim da sviram :) Zivi bili!
|
Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, imam 12 god, idem u nizu muzicku skolu za klavir. Trenutno posedujem Korg iS50. Nadam se lepom druzenju na forumu.. :)
|
Pozdrav svima i od mene. Moje ime je Mitric Strahinja iz NS-a sam,ali studiram hidrotehniku u Subotici,naisao sam na ovaj sajt trazeci preporuke za mikrofon,tako da mi je puno pomogao i eto kupio sam pilota AKG C520l i svima bih ga preporucio,trenutno sviram PA60 i nadam se da cu naci korisne savete kako da ga malo "utegnem",mislim da u njemu ima jos zivota,bez obzira na godine:-). Btw zavrsio sam i osnovnu muzicku
Postovano sa mobilnog uređaja |
Pozdrav svima. Zovem se Zeljko Grubisic, imam 17 god., dolazim iz Rume(Srbija). Na forum sam naleteo preko gugla koliko se secam. Od instrumenata sviram tamburu (bas-prim, 8 godina idem na casove), gitaru (samouk sam i slabije je sviram) i klavijaturu (Yamahu psr1100, poceo prosle godine, isto samouk, ali mi ide solidno). Inace nemam nikaku muzicku skolu. Da pevam ne znam, ali se trudim :D
|
Dobrodosao na forum.
|
Poz :) Vukašin Jelić iz Subotice, sviram pa500 i pa80, svirao sam i neke Yamahe iz PSR serije... Sviram bass gitaru još, ali to za svoju dušu :) imam 20 godina
|
pozdrav svima
ja sam kao mali hteo da budem pevac:lol:
da bih otpevao ono sto volim,a da nikoga ne molim da mi odsvira,postao sam i gitarista.posto sam spojio posao i zadovoljstvo,pa pored drugog posla,poceo solidno zaradjivati i od muzike,resim da sto sam zaradio na muzici odvojim i tu ulozim.tako sam napravio kucni studio.posto mi kolege muzicki saradnici nemaju ambicije za autorskim radom,naucih ja da sviram i klavijaturu.tako da sad sve radim vise od onog zbog cega sam sve i poceo...tj sve sam a nisam nista ...aj vozdra |
Pozdrav svima, i ja sam nov ovde Filip iz Kragujevca, skoro sam kupio korg iS50 za pocetak, inace sam svirao harmoniku , I polako ucim nadam se :D!
|
Pozz sa sve kolege,ja sam Aleksandar,'89 god. sam,"sviram" klavijaturu,bas,kontru,solo(sve po malo-kad pogledas nista) :D
|
Podrav kolega, uživaj na forumu.
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Postovanje,
Zovem se Nikola, iz Krusevca sam, volim da sviram klavijature ali nisam muzicki obrazovan i sve ucim na sluh. Sviram za svoju dusu i bavim se pomalo i muzickom produkcijom a takodje sam i audiofil. Od sprava trenutno imam Roland G800 i Korg X5D. |
Pozdrav i od mene, zovem se Obrad iz Bajine Baste sam... Sviram Roland G1000 za svoju dusu i polako mi se stariji sin ukljucuj (inace ima 5 godina) Inace sam potpuno samouk i skidam sve na sluh...
|
Pozdrav svim forumašima.
Iz Sremske Mitrovice sam. Mirko |
Svim novim clanovima zelim lijepo i ugodno druzenje na Yu-Midi forumu a i da podsjetim one koji nisu vidjeli ovu temu da postoji i ona,da bi bilo lijepo da se predstave a nije pod moranjem.Eto toliko od mene:D
|
Mozda sam malo zakasnio,ali nema veze :)
Zovem se Belmin imam 17 godina,sviram harmoniku nesto vise od 3 godine,dolazim iz Tešnja i tako... |
Iznad Tešnja zora sviće,dobrodošo predsjedniče! :D
|
Da se i ja "upisem". :D
Ja sam Semil,nadimak mi je Semko. Iz Novog Pazara sam,imam 16 godina. Sviram klavijature.Toliko o meni. Pozdrav. :D Poslato preko mobilnog uredjaja. :D |
Zovem se Almir,dolazim iz Teslića,blizu Tešnja.. :) Imam 26 godina,otac mi svira harmoniku i pjeva nekih 40-45 godina,pa sam to naslijedio od njega..stim sto ja sviram klavijature...pozdrav svima!!!
|
Zovem se Marko,dolazim iz Sl.Broda pomalo se učim svirati na Korg 50sd pa mi ovaj portal puno pomaže,pozdrav svim clanovima, moderatorima
|
Pozdrav!
Ovom prilikom zelim pozdraviti administratore i sve clanove ovog foruma. Ja sam malo ostarjeli (mozda i zakasnjeli) novajlija za ove stvari koje nudite na ovom forumu,ali eto zivot tece dalje i nostalgija cini svoje. Ime mi je Midhat,iz Tuzle sam nastanjen u Chicagu. Nadimak Mitke,iskren i voljan da pomognem sto sam u mogucnosti(ali nije velika,haha).Nekada svirao harmoniku a sad pokusavam da predjem na yamaha psr9000. Ovom prilikom toliko i veliki pozdrav.
|
Dobrodosao. Imas krasan instrumenat. ;-)
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
Dobrodošao u klub , sedi , udobno se smesti.... :D.
|
Pozdrav svima, zovem se Nikola imam 33 godine onako totalni amater pokusavam da ucim da sviram ali kako kazu tesko matorog konja nauciti.Sviram pa 60 korg inace kako klinac poceo sa harmonikom jedno 6 meseci i to je to.Slab sam sa ubacivanjem ritmova i boja tako da videcemo vredi li biti uporan ili ne.Pozdrav jos jednom svima :)
|
cao ljudi :">
evo i mene nakon 3 godina da se opet javim na forum :) stariji clanovi me znaju (ako me nisu vec zaboravili :D ) a za ostale: ja sam predrag, zivim trenutno u CH i od danas baratam sa yamahu S910 a nemam pojma di da je palim =)) pozdrav svima ;) |
Gde si druze,kuco stara,nema te sto godina!Kako si,sta ima,pa gde si ti dosad?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org