![]() |
ljudi ja u agustu sam imo zadnju tezgu , ovo je strasno Teska pusanka za nas muzicare , strasno ja sam radio u rumuniji tezge ali i tamo postaje sve redje. idu klinci za upola manje cene , a ovde kod mene u mom mestu i okolini pusanka brate
|
meni izgleda riknuo danas pc ... sve neki mozaik na monitoru X(
100% nije monitor, reko bi pre da je graficka odradila svoje i nece vise ... ko zna mozda cak i motherboard otiso u §$""$%! ... ovo sad pisem s malog laptopce ... |
Pa u mene je bila maticna i isti simptomi kao kod tebe .Pozzz
|
Evo i mene komp poceo da zeza i to dobro,pa rek'o aj da se pozalim i ja!!:(
|
U zivotu ima raznih stvari koje volim ili ne volim ali samo jednu MRZIM !!! :mad:
Da pakujem i nosim opremu za svirku i sa svirke!!!:mad: |
danas su me saobracajci odrali.na putu od loznice do beograda puk'o sam 4000 dindzi,i to sam popio dve kazne.prva za preticanje na punoj liniji,pa mi pisali pojas,a druga prekoracenje brzine to je bilo 3000 dinara.mislim da su mi se smejali likovi koje sam preticao po drugi ili treci put.sam sam kriv za svoja (ne)dela:mad:
|
Izgleda da ovaj svinjski grip uhvatio maha....
Svi su mi se u porodici razboleli,a i ja sa njima.... E sad ,da li je to ovaj svinjski ili je sezonski,ko ce ga znati..... |
Strasno!!! Odakle samo dodje ova svinjska gripa i zasto se tako zove. Smjesno mi kako je nazivaju,pa zato i pitam.
Po nekom mom predpostavljanju valjda je zovu tako jer se ne kaslje normalno kao sto se kaslje nego se mozda rokce kao svinja ili sta ja znam. Zaboravi da Milanchetu i njegovoj familiji pozelim brz oporavak.Pozdrav |
Ja mislim da je Željko u pravu oko ovog groktanja :lol:
|
Jbg druze rolandinjos cujem na vijestima da cak i ovdje u Minhenu zavladala ta svinjska gripa pa se organizira vakcinisanje ali 70% naroda je protiv te vakcine pa mi sumljivo da nece na taj nacin da nas unistavaju jer ne smeju da ratuju vise.Pozzz
|
A ja sam cuo da je Chuck Norris dosao na Marien Platz i da brani ljude od svinjskog gripa.Ovo ce biti k'o kad su Muju pitali...gdje ce se skloniti posto najavljuju smak svijeta, a on kaze ja cu kod svojih u Njemacku.:lol:
Evo i mene neki kasalj uhvatio, pa me buraz zeza...kaze da nisam slucajno 'ladan k....c popusio!!!=))=))=)) |
Hehehehehe
|
Evo da se i ja pozalim, istego sam ligamente...:(
|
Fastum gel, led(umotan u krpu), odmaranje i poželjan pregled kod ortopeda...
|
Evo i ja od muke moram da se pozalim ...zadnja 4 dana me glava ubija pritisak mi konstantno 140 sa 100.Tome sam verovatno ja doprineo jer u zadnje vreme mnogo jedem a od kako sam kupio tyros3 (nekih mesec dana) jedina fizicka aktivnost mi je sto odem do wc-a ,a po ceo dan i pola noci sedim za klavijaturom.Da zlo bude vece danas mi zena zabranila prilazak kompu i klavijaturi ,uzela mi kljuceve od kola tera me da se setam po selu ,salje me u prodavnicu (peske:-O) po 5 puta dnevno.srecom sad je zaspala pa sam iskoristio priliku da Vam se izjadam .
|
@Burli
hvala ti puno @fable Druze moj, i ja bih sigurno bio kao ti kad bih kupio tyrosa, ali vjeruj mi, to uopste nije zdravo. Samo hodaj i izlazi, cesce boravi na zraku, manje u zatvorenom prostoru i sve ce biti ok. |
Buraz nista gore nema nego kad se covijek ulijeni,ovo ti govorim iz svog iskustva a kako koja godina stize sve gore i gore pogotovu ako se nicim nebavi i samo sjedi ili jos gore kao ja 5 godina danju spavanje nocu za kompom i internet igrice.Pozzz
|
@fable
Cuti kad te ne tera da pises domaci!!!!:D |
@milance
Stosta bi ona mene naterala jos ali joj nisam pruzio tolika ovlascenja a primoran sam da je slusam jer mi je lakse da uradim ono sto mi kaze nego da je slusam kako zvoca : "Lepo sam ti rekla umreces za tom kalvijaturom al ti mene po obicaju neslusas nikad necujes sta ti ja govorim!" itd. itd. |
Ja evo u zadnja dva meseca samo sam tri dana odmarao inace sam zauzet svakakvim poslovima i to po najmanje 10 sati dnevno .I cim sam bio slobodan prvi dan odma mi dosadno od odmaranja .Ali takav nam je zivot radi dok imas sta da radis kad nemas onda odmaraj .
|
Pa Fico,ovo sto ti pises je u danasnjem vremenu za sekciju "Hajde da se hvalimo".
Sad ce jos malo zima,pa kad ti dodije zena(a i meni) onda u "Hajde da se zalimo". Hahahaha.... Zivio ti meni, |
Tek 3.11.09 a ja u dzepu jos samo 50 € jeb...n zivot nas umjetnika.
|
@zeljko
Danas 03.11. a ja nisam primio platu ni za avgust... :-w |
Jos gore onda drug
|
Jbg, moramo da gledam napred ;) Samo da smo zivi i zdravi, ostalo ce se srediti nekako...
|
Jasta buraz novca nikad dosta ali kosto kazes mora se dalje i ima i gore.Pozdrav
|
Željko-Brate mili ajmo mi akvarije okačiti mačku o rep...Ti pokupi svoje ribice iz akvarija,ja svoje,i skupa na pijacu i da to prodamo...ili da ispečemo ko ljudi,najedemo se,popijemo koje jeftino vino i bar znaš da smo se pogostili ko bogati...heeh
|
Ma moze sve kad se radi oko pica,samo ubacimo one grijace od bojlera u akvarium upalimo i to bi to.
|
a proljevusa od 10 dana? :lol:
|
Od njegovih je možda 10 dana,a od mojih je sigurno par mjeseci...
|
Boli me glava!!!!!!!
|
pa "popij" brufen ;)
|
opet ja :mad:otkazali mi svirku u 20h jer menadzeru kafica slava:mad:
|
Pukla vodovodna cev ispred kuce.Nemam vodu a od ranog jutra neka masina drnda toliko glasno da podileises.:mad:
|
uvijek neka sra..a covijeka iznenade jbg.
|
Jefto listen this :)
Vec mesec dana nemamo vode od 8 do 17h jer se radi glavna ulica,postavljaju se ploce i zatvara se za saobracaj i dok traju radovi i iskopi iskljucuju nam vodu od 8 do 17h!Ima crnje od crnjeg za utehu :)) |
Ima i još gore, imam vode non-stop ali sam toliko mamuran da mi se ista gadi... :-&
|
Jao ljudi gripa me savladala, ali ono bas sve sto pod taj naziv spada, a sutra prva vecer u kafani gdje trebam pocet svirat a u subotu privatno veselje i navecer opet kafana.
Ima da mi ostane dobro ovaj vikend u pamcenju. |
Zivote zivote danasnji dan je skroz Uf da nekazem.
Hocu da nesto gledam na DM sat stho uskoro pocinje, mama hoce gledati jedan drugi kanal u 20:30 h. Poslao sam u 18:00 dm satu mail da vidim dokle ce emisija trajati, pa jos nisu odgovorili BOZE sacuvaj:-O Pa sad nemam pojma sta da radim jooj zivote..:mad::mad:8-X |
ne vidim nikakvu emisiju :S
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org