![]() |
|
1 Privitaka
Vaxter & rolandinjos
|
1 Privitaka
eto i mene na radnom mestu (kontajner =)))
bez shminke, znaci nisam se doterao a kad se shminkam ? more idi begaj bre ... :lol: |
,-,
A bre Grandia...ma upicanio si se ti....:lol:
|
Auuuu vidi mog druga grandije!!!Svaka cast lijepa slika a i ti si faca nema sta.Izgledas mi kao "kapiten na belu ladju":)
|
e drugovi moji, da sam ja neki kapetan ladje, bio bi na konju =))
obezbedjenje vec 6. godina pa imam vec dugo 3 srebrene strajfne "senior security oficer" ovako, cim upadam u tramvaj il autobus, svi koji nemaju karte izletaju za sekundu dve napolje, a ovi koji imaju - odmah vade karte iz dzepova :lol: ja skidam kravatu i kazem "ma samo slobodno, nisam vise u akciji, proslo mi radno vreme" :lol: |
uh, ne valja se s tobom grandia zezat :lol: a vidim na prethodnoj slici da je ono Vax, ali zar je Roki sa njim, posto otprilike znam kako izgleda?
|
ma ja samo licim tako, dobar sam ko hleb :D
a i ja sam iznenadjen bio da vidim sliku rokija, pogledaj mene kako sam naduvan u obrazima, vrat mi se cak i ne vidi :lol: i imam 97 kile a roki ima malko vise od mene i ne da mu primetis kilazu :D roki druze, mislim, nemoj da se ljutis :"> pozdrav grandia |
Fala Grandia,ne se ljutim ni malo...:)...'oćeš da kažeš da umem da nosim svojih 115 kg...:lol:=))
...i 196 cm....malo li je |
@Rolandinjos
A iza vas meredov =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org