![]() |
Aj nek je sa srecom trgovina!
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Drzim ti pesnice,sretno i "oderi" svabu za sto vise eurica.
|
Hvala ali nista jos nije sigurno dok ne iskesi lovu i dok ja ne ubacim u svoj dzep a njega ispratim i pozelim mu sve najbolje sa novim instrumentom i da ga dobro sluzi:D
Zajebane su svabe kad kupuju nesto,nikad se ne zna mozda samo izgubim svoje dragocjeno vrijeme s njim i bolje da sam danas Isao a imao sam namjeru na koju pivkaru posto je subota i suncan dan:DAl hadj mozda mi se isplati vidjecu..Hvala jos jednom i ako pazarim korga javljam odmah a i treba ce mi pomoci sigurno heh Dodato: Moracu dodat jos 200 eura za korga,jbg nece niko da se javi ako trazim vise za ketron |
Uzmi pa600 i ne beri brige ;) A sto se tice pomoci oko klavijature samo javi, tu smo da razmenjujemo iskustva.
|
@Zeljko,sta uradi,cekam dobre vesti,izgoreh a tebe nema da se javis :).
|
Neso, vala i ja udjem svakih sat vremena da vidim jel se javio Zeljko i jel uradio sta, ko da ja treba da ga pazarim :D
Ajde Zeljko javi se sa dobrim vestima pa da otvorimo po jedno pivce za novu klavijaturu. |
Moj je i boziji:lol:Vec sam razgovarao sa Neletom preko telefona a moracu jos oko nekih stvari i sa Yamahapassionom da vidim...Ja sam veoma iznenadjen kako zvuci..Zvuci za 3 klase bolje od ketrona koliko sam ovo malo probao i cuo.Ubacio sam sam neki set hehe i nesto sam i snimio ali posto nemam papucice nemam vremena da pritiscem prelaze i ukljucio sam preko harmonike i to sam nasao samo jos da vidim nece nesto uper 2 i 3 da radi, radi samo uper 1
Dodato: Tu je druze vec hehe,sad tek vidjeh tvoj post..Pa kad prolazis kroz minhen da svratis na Koje pivce i ja sam za to hehe..Pozz drug Dodato: Jos samo da nadjem mjesta gdje da ga smjestim posto je glomazan i sad moram sve da razmjestam po stanu da uvalim klavijaturu negdje |
Cestitam druze...
Postovano sa mobilnog uređaja |
jupiiii!!!!!!!!!! Cestitam Zeljko.
|
Hvala hvala jos samo da se uhodam malo bolje i kad Imam vremena odsviracu nesto i postavim.Danas sam bio umoran i meljao sam i nisam znao ni sam sta da sviram pa ima greski puno,ali sam iznenadjen snimkom kako je cist i kvalitetom 1000 puta bolje negom sa ketrona..Ne mogu da vam opisem koliko sam sretan hehe..Pozz
A tek kakve Imam harmonike na korgu nece mi trebati vise akusticnu da usnimavam |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org