![]() |
Evo da se pohvalim da sam kupio akusticnu gitaru Yamaha F310. Totalni sam pocetnik sto se tice gitare, a nadam se da cu brzo skapirati stvari :)
Pozdrav svima |
Sve najbolje sa gitarom i da je svirash kao klavijaturu dobro :D
Pozdrav |
naravno da hoces skapirati jer si talentiran,samo vjezbe i eto novoga gitariste, sretno jarane
|
da se opet pohvalim...mladuncad tj.kercici napreduju iz dana u dan..sve jaci i jaci,sto znaci za odprilike nekih 4 nedelje jos idu na prodaju 300 eura po komadu:)
Da neko ne svati da je ovo reklama!!!Naprotiv,samo sam hteo da se malo pohvalim a bice malo i za donacije uskoro..Pooz |
Ovo jeste bila reklama,ali oprosticemo ti!!!!Odvoji jedno kerce za donaciju!!!!!! =))
|
Milane,nemoj ni slucajno da sa autom ides u Njemacku,dok se kucici
ne prodaju. Znas kako cuke lete na tebe....:) I onda nista od prodaje.!!!! |
Mudro zboris Sejo kralju!!!!!!
|
:lol:Milanche izgleda voli mnogo kercice...tako da me nece iznenaditi ako svrati do Minhena:lol:
Kud rekoh koliko kosta jedan komad uuuh..stvarno nije reklama!!!Nije mi potrebno da reklamiram jer svabe kupuju kao ludi kerove i ne radi se o ritmovima:lol: A za donaciju cu da pomognem koliko mognem i ne mora biti jednom i puno,vec svaki mjesec po malo i opet dobro. Kerove kad prodam razmisljam da idem da polazem idijotski test zbog vozacke:lol:Ukazala mi se jedinstvena sansa i mogu biti samo zahvalan ovom mom dzukcu (BRUNI)heheheh.Poooz |
Samo se vi zezajte sa Milanom...dok mu ne prodam bullbar...:lol:
Posle će da bude ko cunami kad uleti u čopor kerića...:lol: |
Postao sam download inspektor...B-) :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org