![]() |
muro bar
1 Privitaka
evo nesto i od mene poz za sve kolege
muro dzevad cobic stari bar |
5 Privitaka
Ovako je sve počelo...
Fajl 2702 Ovako se nastavilo: Fajl 2703 Uzeo kolegin instrument,da vidim kako mi paše :D : Fajl 2704 Tonska pomoć kolegama - Humanitarni koncert (pomagao oko "skidanja" pesama, uvežbavanja, kabliranja, a u toku svirke radio posao tonca - ja sam u plavoj trenerci) : Fajl 2705 Jedna "umetnička" (u slobodno vreme se amaterski bavim fotografijom): Fajl 2706 Pozdrav,Nemanja. |
1 Privitaka
Evo jedna sa drustvom iz KUD-a :)
|
1 Privitaka
a vidi ballonice svaka cast ;) smekerski izgledate, evo i ja da se malo prok*cim slika iz jednih svatova sa mojom ekipom, inace to mi je bila zadnja svadba s weltmeisterkom, sada sviram s hohner atlantic IV ;)
|
e momci - lepi ste sa te armonike, ki upisani :D
|
,.,
4 Privitaka
Evo par svezih slika.:p
Gitarieros mi je sin ;) trenutno se nalazi na odsluzenju vojnog roka a za vikend se potrefilo da je dobio slobodno. |
Lepo,lepo,a kome ste to tamo svirali?
|
,.,
Kuma sto nam je krizmala sina je imala 30. rodzendan pa smo pozvani na rucak stime da ponesemo i,,gusle,,sa sobom.:D
Bilo nas je petnaestak sveukupno. |
E to je prava stvar onda,opustena varijanta uz klopu i pice i lepo vreme.
|
,.,
Da,nema stresa svi se poznajemo medzusobno,svira se za svoju dusu i drustvo. Ja inace ne sviram profesionalno kao ti ,milanche i veliki broj kolega na forumu vec cisto iz hobija i ljubavi prema sviranju.
ps. sto ne znaci da vi ne svirate iz ljubavi prema muzici ali za vas sam ja sigurno amater:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org