![]() |
Mene zivcira sto svoja nemogu ugasiti, imam tvornicki napravito dok se auto upali rade...
Nedaj se ... |
postoji rele za svetla, pali po protoku struje kroz alternator, cak moze da se namesti i kasnjenje, ja sam video na netu kosta oko 800 dinara, a ima neki bez kasnjenja jeftinije
Dodato: ja inace isto zaboravljam da ugasim........... |
zivcira me nesh.
pokvarit cu svoju mashinu :((:mad: dabogda je puska ubila |
Citat:
mile brate, pa kako da se ne umoris? svaki put kad te gledam ti samo kucas na pisace masine ... daj pauziraj malo :D |
da se žalim?!
-nemam dosta postova, pa moram da šutim...
nemugu download...neznam upluodat... neznam direkt ogovoriti (koji je to simbol dolje u desnom kutu?...)prvo pa greška i kazna... -volim da slušam demo snimke i pohvaljujem i pozdravlam sve kolege, posebno one u mirovini... DEDA |
nece, nisi iznad sebe, ali kani se tog dugmeta ;)
inace, meni cale uvijek rekne kad sjednem u auto pripremi dva'esku maraka, jer zaboravim upalit :) |
@grandia
Ma proslo je, sad sam samo gladan :) Ali i to cemo da resimo sad :D |
Juce moj klinac nadje"gumicu za kosu"u frikomovom sladoledu(kapri)....da,da bas to!!:S
Nije dzaba njihova parola"PAZLJIVO LIZITE"!!!:lol: |
:lol:A ja jucer izvadio 3 zuba i jos moram sledeci termin 3...da te bog sacuva kako sad boli uhhh nemogu da jedem....Doslo vrijeme protezi:lol:
I jos da se pozalim izlazi novi zakon 2013. ko polaze vozacku u buducnosti ce morati svakih 15 godina ponovo:(Ovdje ce biti tako a kako ce u drugim zemljama biti neznam...Kazem ovo samo radi toga posto sam bio vozac i imao vozacku skoro 20 godina i vidi sad,ako ne polozim do te godine onda me to sleduje hm..zahebo sam se pravo pijuci onu lijepu pivu:lol:Uzasno Dodato: jos boli http://www.clan-cya.com/smf/Smileys/..._surprised.gif |
@simkeres
Sta su ti rekli iz frikoma?Jel palo neko letovanje? :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org