![]() |
@ zeljko udjes na post reply, a ne na direkt odgovor i imas dole upload fajlova, otvori ti se zaseban prozor udjes tu onda na upload fajlova s vaseg kompjutera, nadjes, klinknes upload i kad ti zavrsi samo ugasis prozor i na odgovori
@yamahapassion jede li ti jos torte ova dzukela? :lol: :lol: :lol: |
@zeljko
Ako hoces da postavis sliku ovdje,onda uradi sljedece: -post reply - znaci kao da hoces da napises post -idi dole ispod ovog bijelog prozora i imas opciju - Upload fajlova -klikni na Upload -otvori ti se mali prozorcic -u njemu ti pise - Upload fajlova sa vaseg kompjutera -klikni na - Browse i nadji tu sliku na racunaru,koju zelis postaviti -kliknes na tu sliku i OPEN -desno od Browse imas UPLOAD -klikni na Upload i sacekaj da ti se pojavi poruka da je fajl uspjesno uploadovan -i na kraju - klikni na Odgovori I to je to.... Napomena: Moras voditi racuna o velicini(tezini) slike....JPG je max 97kb Pozdrav, |
@Dellboy: ma jede batice sve sta stigne :lol: Ne daj Boze nesto ostaviti na stolu, u roku od sekunde nestane, hahaha. Jednom je bila pojela skoro pola bombonjere onih bomboncica sa rumom, i samo zalegla. Jos je ja cudim sta joj je, sto spava, a ona zacrkla, i nije se budila dok valjda nije proslo dejstvo alkohola hahaha...
|
i tako ja dobih i sina sinoc u 1 i 40 . 52 cm i 4.1 kg ... terminator jbt...
pozzzz svima ko je blizu ajde da se otrsimo !!! |
@medino nek je sa srecom i da je ziv i zdrav..Poooz
@yamahassion Buraz i ovi moji dzukci isto tako sve sta nadju pojedose...Desilo se isto tako vise puta ja ostavim cokoladu a oni dok dodjem citavu tablu pojeli i jos se oblizuju a papiri svagdje po kuci:lol:I na kraju sta da mu radim???Samo kao zika u filmu Lude godine da ih zakacim negdje na neko drvo i da tako vise cijeli dan:DPoooz |
sve najbolje srecnim roditeljima i da je ziv i zdrav!:">
|
Položio sam vozački :D, ajmo se vozati ko smije:lol:!
|
,.,
@medino
cestitam,sve najbolje;) |
medino cestitam, nek ti je sa srecom, da bude svirac ko cale ;) cestitke i Damiru, inace i ja polazem u srijedu, samo ne znam kakva je komisija kod vas, mozda si cuo da kod nas vole da dajes vise para pa vole koji put i da obore :)
|
@medino:
Neka je mali živ i zdrav i bolji od ćaće!!! ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org