![]() |
Ja vam želim dobar provod i lepo druženje...na žalost,sprečen sam da prisustvujem skupu...
|
Pozz. nazalost ne mogu da dodjem radi veliki problema, to je nalazim se u Norvesku. Volio bi da dodjem da sjednem sa kolegama s kojim sam tipko preko chata i te stvar.
Zelim vam svima sve dobro! |
Zelim lijep provod svima,da se fino druzite,da zasvirate i zapjevate naravno! Jedan sam od clanova koji nazalost nece moci prisustvovati ovoj organizaciji i druzenju! Sve najbolje.
|
'Ajmo ljudi,jos par sati pa krece Prvi 'samit' Yu-midija,da se ne brukamo da dodjemo samo nas 2-3.
|
Iako sam u Novom Sadu sad, uveliko se pakujem i krecem ka Beogradu... :)
|
I ja se pakujem,al na posao radim do 20h,a ne mogu da me menjaju,sad sam poceo da radim,dosao sa godisnjeg,tako da mi se ne isplati da dodjem u Bg u 23h,lep provod i ocekujemo fotografije,neke video snimke itd...
|
Drago mi je zbog vas koji ćete prisustvovati, ali daje ispunite naše želje (kao što je prije rečeno) slike, video clipovi...Ja ne dolazim iz razloga jer nemam kako doć, nemam skim, neznam gdje i trenutno sam praznih džepova :) . . .
Ajd samo se vi lijepo zabavite, te popijte koju u naše ime... |
E jbg uzeo sam slobodno vece,isplanirao lepo da dodjem i covek me pre dva sata udari na raskrsnici i slomi mi levu stranu kola!Ufff popizdeo sam i zbog auta i zbog toga sto ne mogu da dodjem a stavicu sliku u temu Ajde da se zalimo da vidite!Pizdim!!!
|
Prijatelju, samo opušteno. Jebeš da izvineš pleh. Njega češ lako da pokrpiš.
Bitno je da je glava na ramenima i da si ti nama živ i zdrav. Jesi li OK ? Da nisi nedaj Bože pokupio kakvu ozljedu ? Meni je žao što ne mogu doć, al barem za tebe će se valjda neko nač od bližih komša koji te može povest.Ajde kolege tko će povest Marka ? |
I ja bih najradieje dosao na takav fini skup i da se proveselim uz tako dobre muzicare kao sto vecina ovdje jeste i da se stogoder popije zajedno kao i upoznamo ali sta da se radi nemogu doci nikako jer sam podaleko.Ja vam zelim lijepu zabavu i sve najbolje.Pozdrav za sve kolege od Zeljka
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org