![]() |
Nije Nele lijepo, nego izvanredno. Talenat koji je kao nebruseni dijamant.
@romario Moze i TV jer i to je medijum na kojem se velikim dijelom slusa muzika. |
Svaka čast maestro...
|
Hvala tebi ali vjeruj mi, vrlo lako je raditi ovakav vokal. Vrlo brzo se dobije inspiracija za rad.
|
tranzit mislio sam na celokupni saund ,pevacica peva odlicno nema price.
Daje samo neki klavir bio do koske,bilo bi strava. |
Klavir je takav kakav je,jednostavan.
I to je dio ljepote te pjesme. Cak ni u originalnoj verziji ni sound klavira nije extra. U stvari,onakav je kakav ga je izvodjac zamislio.A ne mi... Postovano sa mobilnog uređaja |
Iz tog razloga, posto mi je pjesma poznata, sam u snimku zamijenio tvoj klavir sasvim "obicnim" Grand Pianom iz Kontaktovog Libraryja. Naravno da sam mogao postaviti bilo koji od aktuelno najkvalitetnijih klavira od kojih su poneki "teski" i po stotinak GBa a kostaju taman koliko i jedan cijeli Tyros ili Pa3X ili Kronos ali... kao sto rece Romario, to odmah ne bi bilo to jer ovdje je vokal vazan i on treba i mora da dominira.
|
Matrica i vokal ...
Probao sam napraviti nekakav odnos,ubaciti vokal u gotovu matricu . <embed src="https://www.box.com/embed/fonxnes1rckmiej.swf" width="200" height="250" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> |
Ovo je za mene bez premca najlepsa pesma od Magazina,kolega lepo si odradio vokal
recimi samo sa cime kako itd mislim softver. |
I meni najdraža njihova pjesma,i pjevačica .
U cubase 4 sam ubacio matricu. Vokal sam popravio sa denoise-rom ,eq i obični kompresor . Na kraju hall ... |
Super! DObar glas! pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org