![]() |
Odlično zvuči. A koj ketron koristiš, mrzi me da čitam ranije postove?
|
|
Zeljko,iskreno,ovo me je odusevilo!Boze,kako ti "lezi"Toma!
Bravo druze,uzivam slusajuci!!:) |
Bravo majstore,odlicno odpevano.Jel to na ketronu odsvirano lepo zvuci.
|
Hvala kad tako mislite bas mi je drago cuti takve rijeci,jer obozavam Tomine pjesme.
aleksa nisam ovo ja svirao imao sam ovu muziku,a nisam nikad ni probao ovo da odsviram i izgleda da ne bih mogao lako ni da odsviram ovako,mada ni ovo nije kako je orginal ali moze posluziti meni ovako za zezanciju i dok ucim malo da pjevam...Pozz |
|
gde si luis?
prosirujes repertoar,lepo lepo |
Hehehe hvala neso mada nije ispalo bas najbolje jer sam snimao rano jutros i na slusalice pa sam milslio da cu biti preglasan,pa sam zezno na par mjesta nisam pustio glasa kako treba ,ali nema veze moze proc i veci pa grijese
Evo sad jos jedna od Dzinovica da popunim repertoar:)Da napomenem ove dvije nisam ja svirao...nasao sam muziku na internetu..valjda je besplatno=)) <embed src="http://www.*******.com/embed/1205918362/1f7d6e9e" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Moj Željko, ostavi se cigara jadan ne bio, imaš super trilere i ukrase, i lijepo pjevaš. Al čujem na par mjesta posljedice cigara. Sve super. Savjet: stavi na vokal Low Cut, znači srežeš na EQ sve ispod 100Hz da se riješiš pop tonova tj. ovih praskavih suglasnika (B,P,T i sl.).
|
ne znam ko je pevao tercu ali optevana je vrh... pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org