![]() |
Dobro je samo dok ne pocnu da sumnjaju da si to uopste ti na tom snimku...=))=))=))=))
|
E to sam bas i ja htio da kazem :lol:Da nije mozda neki rodjak:)
|
Citat:
uvijek sam vjerovao u tebe .:) Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Samo napred formula,vezbaj,ko nama garantuje da ostali koji postavljaju svoje audio snimke zapravo I sviraju na njima.Ovo je yu-midi a ne sokoj da bi se ti tu nekom dokazivao I pravdao,nikom ni iz dzepa ni u dzep
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Evo jos jedan midi ;)
<embed src="https://www.box.com/embed/4qyf9x5u81nccr3.swf" width="500" height="300" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> Adele - Someone like you Tu sam ja malo petljao i sa Audacity-jem, dodao neki kompresor i amplify iako pojma nemam sta znace, ali mi zvucalo lespe posle toga |
Nisam te bas dobro razumeo,jesi ti ovo obradjivao neki midi fajl ili si ti odsvirao pa onda obradjivao?
|
Preduhitrio si me... Baš sam i ja hteo to da pitam. Ako ovo svira @formula95, onda nemam reči, stvarno je čudo od deteta;)
|
Ja sam odsvirao, malo sam se nasalio na tu temu sa midijem, nadam se da ne zamerate :D A kad sam snimio onda sam malo petljao u audacity-ju i dodao one efekte sto sam spomenuo vec
|
@formula,mozda ja jesam "neverni Toma" ali ja ti stvarno ne verujem da si ti ovo odsvirao.Da toliko napredujes za mesec dana,to je prosto nemoguce.Mani se corava posla.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org