![]() |
Ja sam kupio polovnu, i nisam dobio uz nju ni uputstvo za upotrebu, a kamo li flopy... sve jedno, to je bio jedini put da sam se pokajao sto ga nemam. A nije problem ni da se kupi jedan, ali mislim da necu zbog pevacice koja zna da peva samo uz fajlove.
Uzgred, nisam ni znao da to ide uz klavijaturu. |
Pevačica je keksaroš :lol:
Ako hoće pjevat na diskete, nateraj je da kupi floppy... |
Meni se desavalo kad mi pjevac pridje i kaze:"Jeli,kako pocinje pjesma...-Ako te upita neko-?"Ja poludim i moram reci njemu da pocinje bas tako....:)
ili kad pjevacica dodje na svadbu a ne prepjeva 5 pjesama... |
Mrzim kada dodju motoristi a ja sviram u basti.Turiraju motore ali to nije sve.Onda pocnu da slajfuju po sljunku a ono kamenje sve po ljudima i istrumentima.
|
Auuu, banex, znaci, tako je bilo....!?:lol:
Prosli vikend mladozenja uterao pod sator neki Suzuki i to bas ispred bine i udri po gasu, uopste nisam cuo sta sviramo...:D |
Mrzio sam dan kad mi je neki konj slomio G1000 na fajrontu kad sam otisao u wc.
|
nemogu da kazem da mrzim to,al me nervira kad neko svira pesme koje nisu iz JV,sa jv drum kitom >-)
|
Mrzim tvoj osmeh i tvoje lice,mrzim tvoje proste reci propalice.
Mrzim kada mislis da te volim,mrzim jer ne das da te smatram svojim. Mrzim tvoju pojavu i tvoj grub glas jer me sve veze za tebe kao tanka vlas. Mrzim tvoje drzanje i prokleti ponos, mrzim tvoje drugove i nas glupi odnos. Mrzim grozne snove koje ti znas, jer mi sve uzimas a nista ne das. Mrzim sve sto sa tobom ima veze, mrzim tvoje izjave i ljubavne veze. Mrzim tvoje dodire i tvoje tople ruke jer me uvek stavljas na slatke muke. Mrzim tvoju crnu kosu i tvoje braon oci jer zbog tebe imam samo hladne noci. Mrzim te iz dana u dan, ponavljam sve tise,mrzim te mrzim jer te VOLIM sve vise!!! :">:">:"> |
Mrzim kad sviram S'namerom dodjoh..., uvek zajebem prelaz u begin, ali uvek....:rolleyes:
|
@ Millan
A zašto uopšte prelaziš u beguine...rumba i cepaj...:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org