![]() |
cestitam Pilence, ja izgrebo boga i dosad dobio ku#$%, neki ljudi namaju srece
|
Evo da se pohvalim da sam skupio 2000eur za PA2X...još mi fali 480eur i moj je...Valjda će dati Bog pa da nešto prodam iz kuće (imam polovnog brata na prodaju),pa da skupim i tih prokletih 480eur...Ne mogu dočekati a slutim da će biti kod mene idući tjedan...Sav se ježim kad pomislim kakav bager je to...
|
Evo da se pohvalim da sam sklopio novi komp ;)
|
ewo nikako da stignem da se pohvalim da sam kupio PA800,koji je hvala bogu dosao posle dva dana putovanja iz sky-aa. i da se zahvalim nasim pandurima koji su napravili raciju u subotu.izveli hiljadu ljudi,a nije to ni ni bitno nego se ja taman razsvirao,napalio se kad oni. Mene nasli,rekao sam im svoje :D :D :D
|
Za 20.dana sa 104kg.sam 'pao' na 95kg.Izrastaju mi krila ipocinjem da letim za koji dan(tako se osecam).
|
.....
Šta ću ja ???????
Šta da kažem, šta da slažem sad ..... ???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::rolleyes: |
Da se hvalimo.
Kupio sam celo pakovanje orbit zvaka. Je l' hoce neko ? :p
|
Evo, ja konacno dobio diplomu da sam zavrsio doskolovanje za servisera kompjutera.
|
čestitam, prijatelju,
i da mi imaš puno,puno posla,normalno, plaćenog. |
Čestitke takođe...OGNJEN---Svaka čast drug nasmejo si me do suza...Ajda da se pohvalim da mi se SAN o PA2X-u razblinijo i zamako bar za 2 sedmice--NESTALO otac ih jebo...Nisam zaaro i oni ga prodali...Sad se mučim sa PA80 a razmišljam da bi zamolio momka da mi vrati PA1X bar do kraja Augusta da odradim svadbe ali me sramota...Šta vi mislite šta bi bilo pametno uraditi?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org