YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Novo od Korga o.s 2.0 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6531)

Millan 25.11.2008 04:57

Jedan nedostatak....
Izaberes tekst u style play modu, citas, pevas, ali sta se desava ako u pesmi ima promena ritma? Izadjes na glavni prozor, promenis ritam, vratis se na Lyrics, a teksta nema...:D
Nedime, urgiraj!:D

Marco7 25.11.2008 08:37

E i ti Millane imas neke specijalne prohteve =))

Millan 25.11.2008 08:44

Ma, ja svakako ne pevam, i ne treba mi to, samo sam primetio...:)

Marco7 25.11.2008 08:53

Ma salim se bre,to si svakako si u pravu i slazem se da dok si u Lyrics modu treba da ostane text koji spremis i kad promenis ritam jer u mnogo slucajeva bi ja mozda spremio text na zavrsteku pesme pre promene ritma jer posle odma pocinje forspil i nemam 10 ruku da ga saltam i da ga trazim a posle forspila pocinje pevanje ;) Tu su opciju maznuli od Yamahe ali ne kompletnu :)

Millan 25.11.2008 08:56

Jbg, valjda ce Nedim nesto srediti...:D

korda 25.11.2008 13:15

Ma dajte,ima za mene nekih većih nedostataka,kao npr.-prelazi-Zašto brate ne naprave kad pritisneš neki prelaz da lijepo ide od početka,tj.od prvog takta,ako ima više taktova,a ne da majmunišem uvijek i pravim drugu dobnu mjeru,za prelaz da bi mi ga mogao odsvirati,isto tako za intro,varijacija još nije završila,ako ga malo prije pritisneš,on odmah starta,pa dajte,da starta kad varijacija završi,itd...:green:

stamenmeteor 25.11.2008 14:56

to sa prelazima sam stelujes u ritmu . dali hoces da ti svira od pocetka prvog takta ili tamo gde je stao... sve te pojedinosti sam stelujes...

BasariStudios 25.11.2008 15:14

Ma hebo i Korg i novi OS, dojadise i bogu i narodu vise. Nestao sam i sa njihovog
foruma, nisam budala, nek me ganjaju sada, danas sam rekao onu Sharpu da me
makne sa Moderatora i uradio je to...niti cu da Reply na one gluposte niti cu ista
uopste...samo brojim zadnje dane da mi dodje Audya...koje je sve frke bilo tamo
juce, sinoc i danas, ni sam bog nezna...imam preko 40 PMs u privatnom.
Mamu im.

Marco7 25.11.2008 15:45

Ma ja sam vam lepo rekao da ne ocekujete mnogo ali ovde se ocekivalo i previse!Dosta su popravili neke stvari sa ovim OS koje su manjkale na svim prethodnim sistemima a glupo je bilo ocekivati neki novi zvuk o kojem se pricalo i sta ti ja znam vec!Sta cete bolji zvuk od ovoga koji ima sad Pa2xPro,nema kud preko toga!Samo opusteno ljudi ;)

BasariStudios 25.11.2008 16:02

Popravli su Bugs al napravili Set skroz bezkoristan, vec oko 50 ljudi konfirmiralo
da User DK ne rade i stari setovi su skroz bezkorisni na 2.0, hebo ih.
A sad bi hteo da vidim one sto su pricali o tercama i kurpalcima nekad,
niti se secam ko je bio al kako sam popizden uhh...

Trenutno vrijeme na Forumu 04:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org