![]() |
Hm bolji od pola estrade:lol:Da sam dobar muzicar bio nebih imao potrebe da idem za inostranstvo da sluzim radeci svabi heheh....ovdje su samo neznalice dosle,a pravi majstori su mogli i kod kuce da rade i zarade;)
@neso znaci ti ode u ruse;)A sta bi s njemackom?Mozda bih mogao i ja malo da se ogrebem ako sviras ovdje heheh....Pooz |
@zeljko
nije nemacka!Imam trenutno pregovore za jednu jaku diskoteku u svajcarskoj,gde bi trebali da sviramo samo narodnjake i da pratimo jednog poznatog pevaca,tj ja da ga pratim. A za rusiju takodje pregovaram sa jednom nasom firmom koja tamo ima puno radnika i svoje predstavnistvo. naravno jos uvek ne mogu da pricam konkretno,gde,koliko para,razumes me!!!! valjda ce biti nesto od toga mada sam trazio bas bas dosta para. |
Evo ljudi, da malo ozivimo temu: GDE SE SVIRA ZA DOCEK OVE NOVE 2011. GODINE!? Ima li ozbiljnih ponuda, da li je neko vec pogodio i za koje pare....
Kod nas u zapadnoj Srbiji MRKA KAPA, tesko da ce sta ozbiljno i dobro da se uklopi....dvojke uzele po 250 evra, neki i manje....ja sviram u triu i mi kao tvrdimo pazar da necemo svirati docek ispod 500 evra....A vi, kako te!? |
Caffe Bar Grammy Mostar, Duo DIM=ja i gitarista :)
|
Kao sto rece kolega "mrka kapa". Gazde nude neku sicu ili procenat po gostu.Bice neka festa u licnoj organizaciji.
|
sviram
|
Definitivno radim docek nove godine ali u Beogradu.
Ove gazde od preko su bas postale neozbiljne. Garancija za Kanadu mi je stigla prekasno,stigla je danas a ja sam juce pogodio docek u Beogradu!!!! nek mu sada svira neko drugi!!!! bice lepa mala ekipa a i lova nije tako losa!!!! |
evo i nama gazdarica otkazala svirku, kaze ne isplati joj se, izdaje prostor za novu godinu -.-
|
Nadam se da si joj bar uzeo kaparu...Najgore je tako kad gazda otkaze a ti si imao za tada jos ponude a nisi prihvatio...Mada jos nije kasno,ostalo je jos dve nedelje,nista se nezna do kraja...
|
ma jok, pazi to bi meni i gitaristi bila prva svirka u toj kombinaciji, msm ja klavijatura i kolega na gitari, imali smo jos jednu ponudu u jednom kaficu, ali jbg problematican kafic, tako da nista od kapare, jbg nije meni zao sto necu zaradit tu, nego radi gitariste, njemu bi to prva svirka bila
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org