![]() |
ne koristim
|
Sta je to kondom? :D
|
evo vam kratko objasnjenje od Doktora nese sta je to kondom;
Kondom je mehaničko kontracepcijsko sredstvo koje muškarci pred spolni odnos navlače na penis. Na taj način se spriječava izljev spermne u vaginu te tako spriječava začeće i štiti od spolno prenosivih bolesti kao što su gonoreja, sifilis i HIV. Pravilna upotreba kondoma nema štetnih učinaka, a oni su u većini država lako dostupni u apotekama i drugim trgovinama. Većina kondoma se pravi od lateksa ili poliuretana. Nekima od njih su dodani spermicidi radi sigurnije kontracepcije. U posljednje vrijeme se na tržištu pojavljuju kondomi različitih oblika i veličina. Mnogi su obojani, a nekima je dodan i prijatan i okus. Pojavili su se i kondomi s "teksturom", napravljeni na način koji povećava užitak kod spolnog čina. Prosječan kondom je dug 190mm, promjera 52mm i debljine 0,07mm. ko ne koristi kondom neka mu je sa srecom!!!! |
hahaaa!!! ma jok unutarnju gumu od bicikla!
|
ne broje vam se ovdje postovi, tako da uzalud pisete ;)
|
Nit koristim nit imam gdje da ga koristim :-)
|
Durex,pa sad sam isprobao,gotiva mi je sa onim mirisnim, koristio Durex Select,Classic,Arouser,Fantasy i Love...
Idem Durex,on je najsigurniji,necu da mi bude 5 minuta slatko,citav zivot tatko hahaha xD |
Ne
|
hahahah sve pare sa tezgi ode na to :)
|
za zastitu od bolesti je oke koristiti kondome ali ja kazem ovako "kakav je to j*bac ako ne zna izvadit na vrijeme" :) a ovo sa mirisima??? pa nece ga zenska zvakat ili? :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org