![]() |
Jos jedan kvalitetan tyros, to je to! :) Sve najbolje, da te dobro sluzi i mnogo para donese. ;)
|
Hvala Emire, ako se ti na njega ne zalis vec 2-3 godine to je onda to ;)
|
Gde rece to 2-3 godine ne mogu da verujem da ima toliko vec. Da ne cuje zlo, ni najmanji kvar se nije desio do sad. Jeste samo taster intro II, oslabio je kontakt davno od prasine, naprskao sam malo kontakt sprej i evo vec pola godine sljaka ko zmaj. :) Ne planiram da ga menjam do daljnjeg, eventualno zamena za cetvorku kad se skupe pare. Ako ti zatreba nesto da mogu da pomognem javi mi.
|
hvala brate, ako trebadne nesto eto mene ;)
|
Ma Dellu da covjek da gusle on bih znao da svira:lol:Opasan je to igrac za svoje godine...Pozz
|
Hvala Zelja, evo nesto od Balasevica, Devojka sa cardas nogama, malo su me jebavale nize dionice pa sam morao da napravim neki falset sa dosta falseva, al jbg ako transponiras pjesmu nije to vise to, gubi autenticnost, a i bilo bi zajebano iz nekog h-mola izvuc one visoke dionice
|
Razumijem te potpuno nemoras da se pravdas toliko:lol:Meni se ovo bas svidja....Jesi i ti to kupio novu audio kartu,pa tako dobar snimak.:D...Svaka cast ovo je pravo dobro ispalo i pjevanje a sviranje nema sta da se doda...Pozz
|
Hvala Zeljko, nije to, nego snimam direkt u Tyros, pa ovako dobro ispadne, a i nije tesko podesit
|
Super druze preslusao sam dvatri puta..Svirka je odlicna ova violina kao prava a kako si je jos odsvirao fenomenalno bravo...Pjevanje isto tako jedno od najboljih do sada i bas ti lezi Balaseviceve pjesme koliko cujem...E sad da li je visina orginal ili nije nije ni toliko vazno,ako si ovako kao sto i jesi dobro to odpjevao...Postajes polako multitalent,a vec si i bio....Samo naprijed i nemoj da se stidis dok pjevas opusti glas i rokaj hehehhe
|
Hvala Zeljko, drago mi je cut to od tebe koji si odlican pjevac, tim pohvala vise vrijede ;)
|
Ma dobro.. Iskreno gledajuci nisam ni ja odlican :) Meni je dosta kad mi neko kaze da sam zadovoljavajuci sto se pjevanja tice...To ti je ono odprilike 2.ocjena kao u skoli nekad kako je bilo....Ja kad sam tada dobio 2.koda mi je bog paketic poslao s neba,tako sam se radovao:lol:
|
Evo mi mozda najdraze Balaseve pjesme, Na Bogojavljensku noc ili Eleonora. Ritam je fabricki, i malo da cujete u solu articulation sax, malo sam i grijesio u solu, jer jbg treba stisnut na articulation :D
http://soundcloud.com/marnel-agolj/m...javljensku-noc |
Dan poslije vjencanja prve mi rodice, dovede svecenik jednog momka '98 godiste da svira. Kako mali svira jbt, ko pravi Sumadinac. Ja mu svirao tercu, Hercegovci ko Sumadinci :D
|
Bravo Dell :)
|
hvala komsija iz metropole ;)
|
moze Djole u penziju polako... jbt ja mislio ti samo prasis narodnjake :D
|
Mozda svira dobro al losa mu frizura a i pantalone :D
Dobro ste ovo odrali ;) Postovano sa mobilnog uređaja |
@ace: a ja sad primetio, ovaj mali sto svira sa dellom ko onaj mali johan iz filma "video jela zelen bor" =))
|
A dobro, mlad je momak jos, naucice i oko toga, ali ubija mali :)
|
Sve je super.Imaš ljepšu boju glasa od Đoleta,SA2 Sax je savršen,a Rumenka otprašena momački.Pozdrav!
|
Rumenka je odlicno odsvirana,imam samo jedan savet,svirajte je malo sporije i lepse ce da zvuci.To je sumadijsko kolo za koje ide tempo najvise 135,sve preko toga je brzo.Probajte i videcete koliko ce lepse i finije da zvuci svaki ukras(triler).
|
Hvala momci ;) jbg Neso, to je kad grooveas, istina treba sporije dosta
|
Svaka cast za Rumenku Dell...Samo pici... :D
|
E, dok si sad u Djoletovom fazonu, ajde sad za svoga prijatelja i kolegu jednu muzicku zelju... Hocu da cujem Djoletovu pesmu "lipa" u tvom izvodjenju... Izvol´te
P.S: Ali nemoj da mi otezes 10 dana, znam ja da ti to mozes zacas da skines i snimis :D |
Ako je tekst kraci od Ljubio sam snasu na salasu (2 ili 2 i po sekunde pre toga ne secam se) onda cu je skinut :lol: :lol: :lol:
|
Nemoj da te sanjam, da ne skines jednu od najboljih djoletovih pesama... to mu je kao licna karta... sutra ocu snimak ;)
|
Mali, ti se ne zajebavas... ti to sviras k'o grom. Drzi tu harmoniku i pobacaj sve ostale elektricne drndalice i to pod hitno.
|
Hvala Tranzit, bacio bi ja elektricne drndalice, no mi zao mog tyrosa :lol:
Bozo, skinucu pjesmu, do jaja je ;) |
|
Super ! Samo tako produzi. Pozz.
|
Veliko hvala kolega ;)
|
Nemoj da ovo čuju Aca Čergar ili Dejan Kostić, odma' ima da te bezecuju u orkestar ;)
|
Veliko hvala cika Notaros, ne bih da me ukradu cigani :lol:
|
1 Privitaka
Pazi se,nemoj da odes u belo roblje pa kad te cigani osakate da te bace negde u Italiji da prosis na ulici =)).
A sad ozbiljno:Ti si najperspektivniji svirac iz Hercegovine i tu stavljam tacku.Samo cepaj majstore. |
E to :lol: Hvala Neso puno, ali onaj mali sto sam sa njim rumenku svirao vec me pretekao, doduse samo jos ne iskustvom, mali 98 godiste jbt, ja tad krenuo u skolu.
|
Nekad davno igrao sam neku flash igricu sa nekim auticima i ovo kolo je bilo u pozadini. Kolo se zove Sanjino i jako je lijepo
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66 272103&show_artwork=true"></iframe> evo ako player nekom ne moze http://soundcloud.com/marnel-agolj/sanjino-kolo |
Fino
Sve je ok samo pogledaj da svaki zavrsetak dela nesviras kao dugmetarci ranije sa obicnim trilerom vec cetvorkom ili vezanim trilerom,inace drugo sve ok,pozdrav i cepaj dalje samo.
|
Sanjino- jako fin snimak, i dopada mi se kompozicija!
|
Hvala momci ;) Inace ne sviram na krajevima obicni odskocni triler nego onaj kako ga ja zovem vezani pozarevacki npr. C D C H C, samo sto se od portamenta ne cuje.
|
Sve super i snimak i sviranje..Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org