![]() |
|
|
Koji frajer :D
Ja osobno neznam ko je taj, ali vidio sam mnogo koji se slično ponašaju, nisu nimalo fora, već su glupi, imaju strašno visok ponos i sve si dozvoljavaju...Ne govorim za njega jer ga ne poznajem, govorim opčenito.. |
Boze sacuvaj kakva kvalitetna budala,mislim na poslednji klip.Dal je ovo neka fora ili je stvarno budala?
|
a ko je ovaj lik neka nam kaze neko, stvarno je mahnit hahahaha NECU DA TRPIM OVOOO!!!! :D :D :D
|
Bio "mahnit" ili ne,ispao je "mahnit....covjeku nije potreban papir,da bi dokazao
da je blentav. A inace,zvanicno za ovog lika kazu: Purasevic-crnogorska pop-ikona (e gdje nadjose ovo "ikona" da mi je znati). A najpoznatije "djelo" mu je ovo: |
Ova "pop-ikona" je totalni kreten ali mi je najjaci Zare kako cirke gura ova kolica.
|
Kolko sam ja Skonto da ovaj Salje poruku odnosno ruga se Pjevacima, dali cujete u ovoj Pjesmi da Pjeva sve Stilove...
Zajeban je ovaj.... |
Citat:
|
heheheh u pravu si jesi vido onu veru matovic kako bradom drhti dok izvodi te nazovi trilere,nikad nisam volio njene pjesme mozda samo radi toga sto je odvratna dok je gledam,nedaj boze ozenit nesto onako heheh
|
Još kad mi dođe na svadbu i sviramo joj foršpil njene pjesme "Marko, Marko" a ona priđe i 'ladno pita koja je to pjesma!? Tad bi se najradije ubio, ili kada mi kaže "Ja sam lovac na bakšiš" a pritom uzela od ljudi pare i sjela da odmori a nama ti isti ljudi prilaze da traže pjesme koje su jel'te platili...:mad:
Inače za dolazak uzela 2000 eura i traži da joj makar damo nešto na konto goriva :-O, naravno ni svoj mikrofon nije donijela, a stalno govori na taj naš kako treba da je još pojačamo iako ljudima pucaju bubne opne, e zato smo joj dali, hm ne mogu da "lajem", ali u narodu se to kaže "k.tu Mušanovu" pa neka se žali Miljaniću ako joj je kakve koristi...<):) |
Za ko vec nije video... :D
|
Dobra pesma...........
Ja sam ovu pesmu prvi put cuo od Bandze i odusevljen sam........ |
|
Jao ovo je extra umro sam od smeha.A onaj od malopre je Bandzin omiljeni.
|
Vidite kako mala svira
|
odlično.
|
djura kralj
|
ovo zadnje, jel to istina ili zajebancija? :D
|
daaaaaaaaaaj pa nemoj mi reci da nikad nisi cuo za legendarne sarajevske nadrealiste :-O:-O:-O ako nisi to je onda mirikl sto bi reko ceh, svabo, englez
|
covjek je mislio na onu curicu sto svira frulucu u guzicu heheheh
|
aaaa ako je ono onda ne svira guzicom :D :D :D
|
znam buraz malo se salim a jestel ovo mozda gledali strasno je
http://www.youtube.com/watch?v=t8x6ZkRr4Yk |
Ne znam jel bilo ovo
|
hahahhaah ovo je dobro ,samo su mi zubi otrnuli slusajucei ove zvukove balona heheheh
|
Svi znaju ko je ova Vrisca Dupetaria, i gos'n kompozitor u refrenu... :))
|
Kakve glasovne mocnosti ove dame8-}
|
boze sacuvaj, jos u produkciji JuVe, barem sudeci po zvuku hahahahahahaha
|
Pa, ako nisi skapirao, jedan ronilac ti je Mile Bas...
Kompozitor hita... :)) |
ovo je najjace
|
vidi stvarno, a na sta je milence spao hahahahaa a ovoj glas koda su je doveli s baustele :D
|
Mislim da je ovo jedan od "najvecih bisera" Mileta Basa u posljednjih petnaestak
godina. Ne moze covjek da napravi pjesmu nikako a da bude hit. Na zalost,ispuhao je kao dusica,i ovo se snima samo ako se nema od cega zivjeti,pa eto ako se uspije zaraditi koja para od ovoga.A publike i za ovakve pjesme ima-garantujem. |
POgledajte necete se pokajati - Pad Berlinske Cevabdzinice
ako je vec video postavit izvinjavam se. |
|
sto se ovog lika tice, kad bolje skontate dobro je rekao ;) a sad na koji je nacin prezentirao hahahahaha
|
Mene moja majka odgajila sa *isom.... I CEVAPIMA! Najjaci deo! =))
|
|
Neki snimci pre pripadaju kategoriji "tužni video"...:(
|
Moze se promeniti naziv teme - Smesni,tuzni i zalosni klipovi:D
|
Tuzan je i zalostan,al stvarno...Ja zalim takve likove...:(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org