![]() |
koliko je to u evrima:)?
|
Kupio sam karticu PLG150-VL:)
|
idem veceras da se napijem promocija jegera 70din@-)b-(8-}
|
1 Privitaka
HONDA Shadow VT600 je NAPOKON stigla!!!
u cetvrtak posle 10h idem po tablice :) |
nek je sa srecom!!!pazi kako vozis;)
|
Mmmm...
Dzegi... Ama, njama... :D |
....
vidi vidi...
znaci ima jos motorista ovdjeB-) aaaa neka neka. lijep motor nema sta pohvalicu se i ja za koji dan dok ono moje cudoviste izvucem i operem prasinu:) |
Znaci zadnjih 10 godina ga "kupujem" i bio mi je stalno negde u malom mozgu... Ne pitajte me za "finansijsku konstrukciju" jer ni sam ne znam kako sam postigao sto sam postigao! Zadnja 2 meseca jedemo leba, soli & vode :)
Slicno kao kad sam kupovao extreme :) @al bundy Koju zverku ti cuvas u garazi? :) @mimiki Hvala! Nisam ja za jurnjavu neku posebnu, zato sam i pikirao ovaj "penzionerski" model... heheh....sve u svemu, na leto, moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i to motorom! |
ha ha exstra...
znaci - predlog KLUB MOTORASA SA YU-MIDI-ja ....vrh...evo nas trojica...doduse jeger ti sad imas bas novu igrackicu... |
A gde nova? 1994-to godiste :) Ali veruj mi da izgleda KAO NOVA! To ne neko cuvao u sobi, garant.... :)
A predlog ... DOPADA MI SE :) |
pa znam ,ali na slici je u ekstra stanju ,koliko sam mogao da vidim...dobro je ,dobro je...teraj to i pevaj...
|
oborio rekord u trčanju kroz raju
U jednoj svadbi onako usred najjače svirke sam progulio kroz raju u pola svirke da se sve prašilo ispod šatora.
Naime krivac je bio gulaš koji smo večerali bio je malo ljut a mene zajebava želudac,nesmijem ljuto. Kad je to zakuhalo u stomaku kad sam suknio kroz raju svi su samo čudno gledali nisam tražio WC Sreća stigo u zanji čas. Da nisam možda promašio temu ili šta. Dali je ovo za pohvalu? Ma jeste ipak sam brzo trčao. |
ajde da da se opet pohvalim,hehehhe.kupio sam ultimate stalak na koji sam se toliko dugo lozio,jaoooo
|
Milance007,Hajde postavi sliku da vidimo taj stalak.
|
jefto ne znam da postavim sliku,vec danima pokusavam da postavim neku svoju sliku i nikako na kraju sam odustao od slika.ili da mi nekako objasnis gde da idem da je postavim ili kucaj na guglu(image) ultimate stands apex
Dodato: meni je nekako lepsi od spajdera,posto je muzika postala tako foliranstska stvar moras narodu da prodas maglu pa sam se odlucio za ultimate,a naravno i da se razlikujem od drugih mozda me neko zapamti po stalku,hehehhehe |
Kada kliknes na odgovor na temu imas ispod negde 'upload',kliknes na to pa ti se pojavljuje nova strana na kojoj imas 'choose' da izaberes sliku i dalje ce ti biti jasno.
|
1 Privitaka
evo slike,mada se ovde bas nesto i ne vidi.slikacu stalak pa cu postaviti
|
jefto hvala sto si me naucio kako da postavim sliku,imas pivo...ustvari kad me prepoznas po stalku samo mi kazi ,alo mali dodjes mi gajbu piva ja cu se setiti,heheh
|
1 Privitaka
jedina zamerka moja je sto su donji nosaci nisu malo duzi(ja cu nesto da nakacim na njih pa cu malo da ih produzim),inace sve se to pakuje u stub stalka,kao i postolje...
|
Ma stalak je extra.Deluje stabilno.Nisam ranije obracao paznju na taj stalak a sad mi deluje da je najbolji,s obzirom da spideri pucaju,mada je to sve stvar ukusa.Jel' si uzeo nov?Koja je cena?
|
@ Jefto
Gde pucaju spideri,na ručkama ili...? |
ovaj ti nece puci sigurno jer je sve gvozdjusina,a i nije mnogo tezak.stalak sam kupio nov (i to dnas) u mitros musicu,kosta 14890 dinara.ja kazem opet je stvar ukusa neko voli spajde neko voli ultimate,da je stabilan jeste.nosivost drzaca za klavijature je 56,8 kg ,ukupna nosivost stalka je 113,6 kg.znaci jaci je od spajdera.
Dodato: opet treba otici pa videti jer dzaba ti stalak ako ti one odgovara mozda ti nije pregledan i tako to...kazem ti jedina man je sto mu one donje nosace za drugu klavijaturu nisu produzili malo,da bi mogao da je izvuces zbog preglednosti.ali to se da korigovati. Dodato: u sky music-u ce od aprila biti u prodaji takodje ultimate,ali bice i manja verzija DX (deltex) koja ima te izduzene donje krake koja je naravno i jeftinija. Dodato: zaboravih da kazem taj DX ce biti 98 eura |
Mom drugaru je pukla jedna nozica(od stalka,ne njegova:lol:)a mislim da ima o tome i na forumu.U principu ne postoji neprejebiv stalak.Imas ljude koji se oslanjaju celom tezinom na stalak pa je i normalno da pukne.Meni se vise svidja crni spider(neznam tacnu oznaku)jer ima ravne ove nosace za klavijature(ne odgovara mi da mi stoji ukoso).A ovaj Milancetov mi deluje za mene kao stvoren.
|
Danas sam se ponovio, uzeo sam Triton TR76 !!!! :D
|
to bacaneee!najvise volim klavijature sa 76 dirki,jedini problem je sto ih treba nositi.kad se samo setim rolanda g800 neka jeza me prodje.inace sretno i da je isplatis bar za tri meseca(ako nista)
|
@Milepsr-Koliko si platio Tr-a?Jedan nas kolega mi tvrdi da ima da se kupi za 650e,nov.Ja kad sam nazvao ovih par radnji po Bgd ljudi su pali u nesvest od smeha.U Skymu.... je jos uvek 950e!
|
U Sky-u je 950e TR61, a TR76 je 1050e
Ja sam svog platio 850e, ubacen 64mb rama, ubacena exb-smpl kartica, torba, i jos 7 meseci garancije! A klavijatura je kao nova, nije ni svirano na njoj! Bas sam imao srece! Dodato: Jos samo da je napunim bojama i milina!B-) |
ma za 650 nema sanse,ja trazio da nadjem polovan za 700e ali nisam uspeo jedva sam iskuburio kod nekog svercera i za 750e star godino i po dana(s torbom i karticom) ,u subotu idem po njega:)
|
1 Privitaka
jedva cekam:)
|
stalak Ultimate
1 Privitaka
Ja imam isti stalak,jedino sto sam morao da doradim posto se drzaci klimaju levo-desno..
Probusio sam 4 rupe velicine 5,5 mm u narezao navoj. Tu sam uvio 4 vijka sa leptirom (6mm) evo ,,skice,, |
Ja brate nista busio nisam! Drzaci stoje sasvim korektno. Nema mrdanja, ljuljanja... Sto je najvaznije, stalak je veoma stabilan.
|
Mozda nebi bilo lose da izbusis za svaki slucaj.......
Ja sam stalno busio i nikad nisam imao problema..........:D |
Ih bre, Milance, samo na to mislis!
|
Pa brate mora.....ako hoces da osiguras klavijature!!!!!:D
|
Da se pohvalim, juce nisam vecer'o...:D
|
Milance, kod kuce ne mogu da busim... Zena trudna pa joj svaka buka smeta;)
Na teren ne mogu... Uhvatilo me u kicmi... Busenje ima da ceka:mad: p.s. Ovo mu vise dodje za rubriku "Ajde da se zalimo" |
Pa cekao je i Milanche,i sada pogotovo ceka.
I to najmanje mjesec,mjesec i po dana....:) |
Sinoc sam pored ovih "tralala" pesama svirao i Cudna jada, Da sam ptica, Sreco moja od Silvane, Stade se cvijece gorom kititi...., itd. I bilo mi mnogo lepo!:D
|
@Jugo
@Sejox Ko ceka ,taj i doceka.............a u medjuvremenu,razvijamo misice na desnoj ruci.........:D @Millan Ja sam danas svirao : Poznaje me grana svaka moravskih vrbaka Zbogom majko,zbogom oce Zivecu ja i bez tebe Zapalio bih celo selo...........Zoran Jovanovic..........:D :D |
Eeee, al' nije bila Ruza i bastovan....:P
To bio neki fan Zorana Jovanovica...:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org