![]() |
@boy
citaj bre privatnu poruku. Ima emisija, samo procitaj privatnu poruku joj |
sta mi se desilo sinoc koji blam,sinoc ja sviram u nekom lokalu,i zeza me mikrofonija celo vece,inace jedan zvucnik na stalku stalno stoji meni na dohvat ruke,i tako ja sviram i mikrofonija zeza i ja se iznerviram i lupim zvucnik da bi ga okrenuo na drugu stranu i padne zvucnik sve sa stalkom na nekog lika i porazbija sve zivo na stolu i kraj svirke:) inace imam yamaha 15" drvene koje nisu bas lagane :) ,a ovo mi se desilo jer nisam dovoljno rasirio nogare na stalku:lol:
|
Ljudi moram da se pozalim jer sam mahmoran i lose mi je ko jos nikad.Neznam sta je to ali mislim da se stari i da je to razlog,tako da razmisljam da batalim skroz pice i cak cu mozda da sklonim pivu i sa slike
|
onda sam ja star kao hrast,najgore je sto popusim paklu cigara i ne znam koliko piva popijem i sutradan ne mogu da pricam boli grlo a uvece treba ponovo da se peva
|
Ljudi imao sam 190 pritisak i evo sad mi je puno bolje hteo sam umrijet cini mi se.
Bacam alkohol skroz a cigare cu isto da pokusam jbg bolje je duze zivit nego krace. Ovo mi se vec 3 ili 4 puta vec desava tako da nema tu igre,vise od 3 pive katastrofa u ovim godinama bar je kod mene tako mislim da sam pretjerivao. |
evo da se i ja pohvalim, riknuo mi je hard disc, uzeo sam od rodjaka novi i instalirao na njega xp dok ne kupim novi hard. Sve ono sto sam skupljao 3 godine, sve slike, pjesme, videa, sve je otislo u pm...
|
Opet pakuj razglas,utovaraj,istovaraj...kako to mrzim jbt...:mad:
|
Sinoc me zove kolega koji svira Triton Classic i kaze da mu je ne radi hard disk, nosio ga na svirku, doneo kuci, da ga ukljuci, nece. Decko skrenuo!
Zove me danas covek od koga sam kupio klavijaturu (a i ovaj kolega je kupio Classica od njega) i kaze da mu crklo napajanje na pa80. Odjednom na probi mu stane. Trazi mi klavijaturu da zavrsi svirku. Ja mu je dam. Zove me posle 2 sata i kaze da moja klavijatura nece da startuje. Ja sam mu ucitao set pre nego sto je dosao, i posle dva sata ona blokira. Ovoliki maler ne verujem da nekome moze da se desi....:( |
@Rolandinjos
razumem te skroz ja uvek imam natovaren auto maksimalno (audi 80 jaje) jos zivim na cetvrtom spratu prvo sve utovari u lift pa istovari iz lifta pa nosi do kola i utovari u kola,sinoc sam ostavio sve u lokalu gde sviram da ne moram ponovo istu operaciju da obavljam |
Boli me glava ko nikad u zivotu.A moram da se ponasam kao da mi nije nista.
|
korg18
sinoc me je zena udarila toliko snazno da sam sve zvijezde vidio a znate li zastoo..pa promasio sam rupu .iihih
|
:lol: to me podsjeca na vic, kad je coban brdjan karao prvi put kad se ozenio i on ga zavuce u "zweite klasse" :lol: i znoji se on, gura, gura, kad kaze mu zena gurni ga nize, kad ga je gurnuo obrise znoj sa cela i kaze DRASTIĆNA RAZLIKA! :lol: :lol:
|
@korg18
Na kvarnjaka si hteo,a? |
Kao promasio si hahaha,e umro sam od smeha.
|
Pa dobro,sta ce covjek....rupe su inace,tako blizu i mozda drug nije
bas precizan....ili je previse brz....:) |
Sto se mene tice obe rupe kod zene nisu promasaj,ali samarcina uh,to je stvarno za Hajde da se zalimo...
|
Doduse,nije nesto daleko jedna od druge.Sta su to par centimetara.....
Nista strasno,nemoj da se sekiras korg18.... A zamisli da je oralni seks bio u pitanju,pa promasis rupu......To se desava onima sa malo duzim jezikom,ali ni to nije strasno.... Preziveces jedne batine,a sledeci put joj prvo kazi svoje namere.... Pozzz! |
Ma sve je to skoro isto :D
Čuj, možda nije bila spremna za tako nešto :lol: |
Nesto i ja razmisljam,da bi drug Korg18,prethodno, ipak trebao reci zeni
gdje ima namjeru da "gadja".... Pa ako dobije odobrenje,dobro je.....bar nece biti batina.:) |
hahaha sjetih se jos jedne price, isto se tako neki coban zenio i pita nekog skolovanog covjeka kako ce da kara prvu bracnu noc, a on mu kaze dva palca ispod pupka, zabodi i vozi ;) A kako je ovaj grmalj, palac mu ogroman i on ga zavuce u dupe :lol: i argija on, argija, muci se, a zena mu kaze, pa zabodi ga nize, sta se tu mucis, kaze joj on, suti, sta ti znas, ja sam skolovanog covjeka pitao, sad ti ko pametnija :D :D :D
|
Dell,hahhaha,jesam ti se ismijao pocetkom vica"Isto se tako neki coban zenio...."HAHAHAHA
|
hahahahahahaha onda sam kolegu uvrijedio nesvjesno :D
|
Ceo dan ne mogu da dodjem sebi koliko sam se oblejao sinoc.
Teribl... |
Vaxter ako mislis to sto si rekao napio. Ja kad nisam umro neki dan od mahmurluka i mislim da nece dugoooo alkohol u moja usta a mozda i nikako vise jer bih trebao i vozacku ponovo da ganjam koju su mangupi jednostavno uzeli.
|
Danas su u opstini u kojoj ja zivim (Vozdovac)bili izbori.Ne mozete ni da predpostavite kakve sam pritiske doziveo od predstavnika nekih stranaka da bi zaokruzio njihovog kandidata.Ovo je nenormalno.Jebem ti politiku i ta sranja.Ja sam totalno apolitican tip,a sto su toliko navalili na mene nije mi jasno.
|
korg18
pa dobro narode svakom se omakne,rupa u rupi,toje tako bilo nekad moras promasit nekad ubacit,i jooo sta jos svasta ima stvarno se znojis jos kad rekne jesi vec stavio a stabi cojk tad uradio naravno ja bi iscupo kakav koc i nastiklo ga na svoj ehe i onda bi to uradio,nebi promasio 100 posto ehhe.E to vam je isto kad je konj trebo na trkama da trci i nije i sjeo je on zapalio cigaretu i polako to on e oni ga bicuju "aj kreni aj" ma nista taj ni da se pomakne e onda su mu stavili pored cilja kobilu i on kad je vidio narod nije mogao da vjeruje,kazu "skako je sa motkom" hehhehe.
|
Moj klinac zaboravio da u skoli postoji predmet "LIKOVNA KULTURA".Sada cele noci ja moram da uradim 12 radova.Sutra uciteljica ocenjuje...
Koju li cu ocenu da dobijem?????:rolleyes::( |
Samo nemoj da prepisujes Milance....:)
|
za sat vremena sedam da vozim,1070 km u cugu,a spavao sam tri sata danas,vozio celu proslu noc..biti ce veselo
|
Ma Sejo ovo mu je vec treci put da mi radi ovo....
Poludeo sam.... Evo sad sam na pauzi,pa se vracam na radno mesto!:( |
Radi brate i cuti!Ja sam malopre zavrsio domaci iz harmonije za onaj moj pacienat(tako zovem sina kad me iznervira) a to sam ucio pre 22 godina i eto sada moram opet da se zajebavam a on spava,boli ga k....!A zamisli kuci sa svirke sam se vratio u 2,i na sto me preceka natpis"molim te uradi mi domaci iz harmonije.Pozzzz!
|
=)) I moj spava ljubi ga tata....=))
Nego nestalo mi listova,pa moram ujutru da zavrsim radove! |
korg18
milance,valja se naviknut,kako kazu kad te stane u zdrav mozga jelde,odes u skolu i nadjes uciteljicu i dadnes joj svoj rad, reci mada je dug ali je pikaso.
|
Plasim se da ne pokvarim ocenu!!!
|
ili bolje receno da je uprskas :lol: :lol: :lol:
|
korg18
milance-neceš pokvarit ocjenu,ona će tebi da da i višse jer ti si pikaso,rekneš joj režim bježim ,a bodem do mile volje,i ne trebaš da radiš te radove poz.
|
Milance koju si ocenu dobio?
|
Pa naravno 5!!!!!!
Znam znanje!!!!!!:D |
Bravo majstore,produzi tako!!!!!
|
a sta kaze profesor harmonije, jel dobra zadaca bila :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org