YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

splendid 21.04.2016 00:44

@ Yikiwo... Ja koristim vokalist na pa3 skoro od osnovnog softvera pa do sadašnjeg 1.63 i iskreno nisam primetio tu latenciju o kojoj svi pričaju....pre mi ta latencija liči na loše podešene parametre u kompresoru i gate-u...ne znam....

@ella 85...1.63 os je zadnji i mislim da je izašao pre dve godine....što bi u prevodu značilo boli ih uvo...taj problem sa sts bi trebalo da nestane kad upališ dugme pored AUTO FILL....mislim da beše STS MODE...

Pozdrav.

Yikwo 21.04.2016 13:51

Bas vidim dosta kuknjave na tu latenciju...ali to su u principu svi upisi iz 2011-2012 godine, pa zato pitam da li je to softwear-ski ispravljeno...

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

sale_band 21.04.2016 14:12

Nikad nisam imao problem sa tim

ffb 21.04.2016 14:36

Koristio sam vokalist na Pa3 preko 3 godine i nikad nisam imao problema. Sve je radilo prvoklasno.
Ima raznih" specijalnih" stelovanja pa bi tu trebalo traziti greske?

Yikwo 22.04.2016 17:37

Dosadjujem malo ali sta je tu je...nadam se da cete me razumeti :D

Jel su ok ove memorije
Kod:

http://www.kupujemprodajem.com/RAM-256MB-za-Korg-Pa3x-Pa2x-M3-NOVO--32620431-oglas.htm?filter_id=70521364
Jel ima neke razlike u originalnoj memoriji i ovoj sa thomann.de

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

nelica2002 24.04.2016 10:09

Poz.koristim vokalist direktno iz pax3 i sve je ok osim što mi lampica često ide u naranđasto pa kod jačeg tona i crveno,radi se o kondezatorskom mikrofonu c520,gain ja smanjen do kraja zanima me da li mora biti tako ili je neka greška kod mikrofona i da li to šteti vokalistu,znači kod dinamičkog mikrofona to se ne dešava.

ffb 24.04.2016 10:43

Pronadji opciju cini mi se u globalu i promjeni iz din. u kon.

Vex 24.04.2016 22:30

Citat:

Originalno postovano od ella 85 (Post 288548)
Zar je moguce ovoliko gluposti na pa3 :D

Imam zadnji O.S............vec sam ranije pisao da klavijatura jednostavno nekad zaboravi OTS sound koji sam memorisao i na to mjesto postavi neki drugi po svom slobodnm izboru.......glupost nevidjena za tako skupu klavijaturu koju jos nisu rijesili.

Nova situacija je sledeca........klavijatura nije upaljena bar 7 dana........juce ju upalio i ritam ne radi kako treba........umejsto gitare koju sam radio u gitar mod-u ubacio se neki fabricki brass.......i cak se iskljucio gitar mod.....pa bras lupa u krug neke tonove nigdje veze.

Kad je izasao taj zadnji O.S. ..........vodi li neko racuna o tome........ili su jednostavno napustili sve........mozda zele da nas tjeraju da predjemo na pa4x.......ali to ce se tesko desiti :D

Nemas potrebe da budes tog misljenja, i PA4 ima iste probleme ;)

zox2003 25.04.2016 01:39

Ne znam o kakvim problemima pričate ... Nikad nikakvih velikih problema nisam imao ni sa PA3 a ni sada sa PA4....

Milan$ 25.04.2016 03:45

meni se sad za,vikend desilo, da.cim sam upalio klavijaturu, oni vumetri za maxx audio zalepili skroz u crveno, i nikakvog zvuka nema, samo se na pocetku cuje neko puckanje i posle apsolutno nikakvog zvuka nema...presekoh se na.sekundu...ali, samo sam iskljucio maxx audio i vrati se sve.u normalu, zvuk je opet.tu...sad taj maxx audio mi cesto pravi probleme zadnje vreme, evo sad je zalepio, ali cesto se desi da uopste.ne.reaguje, palis, ga gasis ga, dodas bass, gain, neke frekfencija i nista ne.reaguje, nekad radi...mada.kolko vidim to je sve zbog baterije.za ram, koja mi je crkla, i zbog nje zeza maxx audio, skoro sam siguran, jer kad idem na onu op iju, da isprazni bateriju pa da.je opet.napuni, tad proradi..nije. eliki defekt :)

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka

Trenutno vrijeme na Forumu 12:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org