![]() |
Kad smo kod kose,poznata je izjava filmske zvijezde Bruce Willice-a,
koji rece: -"Kako covjek ima koju godinu vise,dlake opadaju sa glave,a rastu na obrvama,iz nosa,iz usiju....itd". Nekada je to mozda i bio problem ljudima. Medjutim,danas to vise nije. Cak je uslo u modu da glavu briju i oni koji imaju kosu. Tako da sada ljudi kojima je kosa prirodno opala,nemaju nikakav kompleks od toga,sto je i normalno. Pa eto i Saban je skinuo periku. Ali da li ce Haris nekada skinuti maramu....;) Fotografije su vam OK, momci....;) Pozdrav, |
podsjeti me Sejo ti na onaj vic kad Alka Vujica kaze Harisu: Harise ajd majke ti skini tu kapu s glave, a on njoj kaze: Moze kad ti gace skines :D :D :D
|
A Nidza sa onom slikom sluti na neku vojsku.Tebi je blizu Sombor,tamo su valjda plavci PVO.;)
|
RE
3 Privitaka
Evo od svega po malo :D
|
@makso
bravo makso, slika ti profesionalna :) @shkore uff buraz, al si se ugojio - vidi se ko trenira u teretane a tu je sigurno i nutela malo pomagala :D inace lep ti je taj ringeshpil-plac:lol: izvini za malo shale od tvog druga pozdrav svima |
3 Privitaka
Malo sa nastupa,19.06.2010.Svajcarska,Montlingen,disco Flash
|
@ Sale digao si mi raspolozenje s ovim elektroncima, bas mi se svidaju :D
@ Svrakan, lijepe slicice ;) poozzz |
@grandia
Tak'i sam ti druze...180cm - 80kg :D Pozdrav |
re
:D ...ja sam prvo i hteo na bubnjeve,ali dole kod mene nije bila muzicka skola i onda sam presao na harmoniku,pa na klavijature
|
Ja i Deki imamo kožne fruzure ili ih uopšte nemamo,kako se uzme.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org