![]() |
|
uuu brate grandia..svaka cast za speed,ja jedva 4mb/s i kao zadovoljan sam! :S
|
Kod koga si prijavio jel u posti???? i koliko mjesecno??? zavidim ti na hd-u... sad mores brojati travke po terenu
|
http://www.speedtest.net/result/844545041.png
Meni ovoliko, a placam samo 1024kb =)) Sad ce skoro godinu dana kako mi se zabagovao net, i umesto da download bude 1024kb, on je ovoliki... A placam cenu za 1024 :) |
kod mene varira, posto je bezicni, nekad oko 0.5 , a nekad i do 5.5 , za koji dan bi mi trebali neko pojacalo ugradit pa da bude stalno, a placam za 2 :D 15 €
|
Zavrsio SAM jos jednu skolsku godinu.Radujem se raspustu vise nego sva deca zajedno.Dva ipo meseca slobode i odmora od razvozenja i cekanja po hodnicima osnovnih,muzickih,sportskih skola i sl.:D<:-P=D>
|
kako ide kcerki u muzickoj, jel na caleta? :)
|
Grandia kod kojeg provajdera si se prijavio? jesi morao uzeti sve u paketu, ili moze samo internet. Pitam zato sto je bas budzevina od interneta, pa da znam ko to radi, mozda i ovde ima ta firma. I da, ako nije tajna koliko kosta to zadovoljstvo mesecno?
|
Ma grandia sad surfa ko da ga vidim na dasci kose lete na sve strane valovi nose :))
|
da ti grandia od toliko brzog interneta ne dobijes prehladu od propuh :lol: :lol: :lol: moji ce unuci imat tako jak net hahahahahahahahaha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org