![]() |
sta da vam kazem, prvi dan skole.........al idemo dalje;)
|
**
Dejane ,jednoga dana ces uvideti da je skolsko doba jedno od naj bezbriznijih u zivotu...;)
|
od kolijevke pa do groba najljepse je djacko doba :) jbg, meni to zavrsilo
|
**
Nekima je toliko lepo to doba da su cak ponavljali razrede da ne bi tako brzo proslo. =))
|
Stigla mi je kazna za zelenu povrsinu.2500 dinara za nesto sto nisam uradio i sto ne moze niko da me ubedi da je to zelena povrsina ali nasa drzava je lopovska i ako je za nas nesto crveno za njih je zeleno.Kerovi su odmah poslali ili da uplatim 2500 dinara ili ako se zalim 900 dinara za zalbu i na vrhovni sud u beograd ili 2 dana zatvora.Najcrnje od toga je sto se ja nisam parkirao na tom mestu nego moj tata a na meni se vodi kombi.
|
Citat:
|
Uh,i ja sam danas "krenuo" u skolu!Kako vrijeme brzo prolazi.Kako pjesma kaze "nije mi lako stari se polako..." :)
|
@dejantb15
care moj nekada ces shvatiti da se bogdom mogu vratiti u one dane kada sam iso u skolu poslije toga care zivot je skola koja do kraja zivota te pegla kako hoce |
Evo ja sam bas sinoc sanjao kako sjedim u skolskoj klupi:)A to mi se cesto desava:mad:
|
Citat:
ja sam preskocio jedan razred ... iz 5. razreda juga u 7. razred bec :D al ajde da ispadne da se zalim i ja, da budem fer ... zalim se sto 6. razred nikad nisam video :mad::D |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org