![]() |
@grandia
kako to ? |
:lol:
ne znam druze, cak se i ja cudim ... burazer i ja (blizanci) nismo ni imali dosta vremena da naucimo shvabski. gledali su valjda ocene koje smo imali - a ne mogu da kazem da su bile lose. do petog razreda sve 5ice i jedna, dve 4 ... diplome su ostale negde u staroj kuci il ih je moja keva spasila :confused: jos smeshnije je bilo, to sto smo dole ucili ruski a ovi ovde samo englezki il francuski (gimnazija) a ovo mogu da kazem 100% ... to sta ex-yu deca u 5. razred matematiku znaju, to ovde u austriji tek u 7. pocinju da predavaju. govorim o osnovnoj skoli znaci HS (hauptschule) |
Jest grandija je potpuno u pravu kad kaze da je nasa skola jaca u odnosu na svabsku...Koliko sam ja cuo sad i oni uvode polako onaj nas sistem ucenja...Valjda su tek sada svatili kad su nas pocjepali neke stvari...Npr. kako se cevapcici prave itd:lol:
Kosto rece u jednom filmu onaj glumac..."dok je svabo jeo rukama mi smo imali viljusku:lol:Mislim da tako nekako bese....Poooz |
potpuno tocno, ja sam zavrsio prvi razred u njemackoj i to je bio doslovno receno vrtic, kad sam ovdje u Mostar dosao u drugi razred, koliko sam toga morao pohvatat to nije normalno, malo je izobrazba u Njemackoj kompliciranija i kompleksnija nego kod nas, a sto se opce kulture tice u 10000 % smo prednosti ;)
|
Čekam dvojku na Mančestera,ljudi vode 3-1 i u zaustavnom vremenu za dva minuta prime dva gola...na kraju 3-3 :mad:
...i meni odoše pare...:mad::mad::mad: |
Treba da idem na svirku a imam temperaturu.:(:mad:
|
Uuu, nista gore od toga, kad treba ici na tezgu a nisi zdrav, mene je skoro mucio zub i to ceo dan...:(
|
Citat:
ijaoo ... :-O steta vule! ja igrao neke indijance torquay - accrington i treba mi kec ono 0:0 nije neka suma al za 3,- evra 170,- nije da se baca :( vule, vidim da se dobro razumes u sportske prognose, a mislim da nas ima dosta koji redovno idu po kladionice - sta kazes za ideju da otvorimo neku temu o tome pa ako neko ima neki dobar tip da deli sa kolegama? ;):D |
|
izvinjavam se marnele ;)
i hvala za link :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org