![]() |
meni adsl radi odlicno... pu, pu, pu da ga ne ureknem...
|
**
Crkla mi tastatura na Lap top.
Izgleda da je nesto prosuto jer se vidi da je vlazno.....ali niko nije bio i niko nije nista video...:D potrajace barem 7-8 dana dok stigne iz Nemacke. Jooooj sto volim kad ovako krene..... |
Joj, meni nikako da prodje ova civilna. Treba izdrzati jos dva meseca, a smorio sam se k'o hrcak...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Kao i mnogo puta do sada ponovo sam se razocarao u takmicenje u Sokobanji.Bruka i sramota.:mad::mad::mad:
|
oso mi korg na servis nema ga evo vec sedmi dan ....a sigurno ga nece bit do ponedeljka .....brate poludit cu neznam sta da radim.......
|
sto Jefta? Sta je bili u Sokobanji?
|
Slusajte ovu pricu...
Ja sam se doselio pre 9 g,u kucu,pre sam u stanu ziveo. I tu mi bio komsija par ulica od mene jedan lik koga znam iz detinjstva,i trenirao mali i hokej bio ok lik,i dosao mi jedan dan na vrata placuci kako mu mama dobila infarkt i treba mu 1000 din,da joj kupi ne ynam ni ja sta,a posto radi u Taxiju ponedeljkom su plate pa ce mi sutra vratitit i ja mu dam ono odmah bez razmisljanja i naravno sutra ga nije bilo i proverim ja u ponedeljak u taqxi stanici posto je od moje kuce na 300m,i kayu da ne radi vec dve nedelje i ja onda upitah jednog tamo da li zna slucajno da li se drogira i on mi kaze da misli da d. Kulminacija price,sinoc mi dosli gosti i slucajno smo dosli iz neke price do njega i kaze mi drugar da je i kod njega bio sa drugom pricom,ali isto 1000 din,i kaze mi da je on na heroinu vec dugo godina i upitao me Kako ne znam da je narkoman,i da jedno pucanje kosta 1000 din Strasno,misleci da cinim dobro delo,platio sam mu drogu |
Da ti je rekao da mu treba za drogu ti mu nebi da(kao sto mu ni ja nebi dao),tako da nemoj da se nerviras oko toga. ;)
|
Hm i ja da se pozalim .... toliko se malo zaradjuje da cemo jos malo umesto skupih aranzera kupovati neke kineske jeftine , danas sam video u radnji koi zna mozda i odrade posao , a i ako neki dasa pijani prospe pice po njemu , jeftino brate ... kupite drugi .... sica 4000 din hahahahaha
|
kako sam ja neodgovoran prema poslu... Znao sam fino jucer da imam danas svatove po danu da sviram, a ja udario jucer s ekipom u kafani po lozi, a jos dobra i jaka bila... jbg, kad je castio prijatelj (sve sto je dzaba nije skupo :) ) pa se sad osjecam koda me pregazio ekspresni vlak, jos sam se otvorio na obe strane, mada sam se na peglu otvorio samoincijativno, a za sat vremena ekipa dolazi po mene... strasno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org