![]() |
Eh, Burli, i ja sam imao nekakvu "situaciju", u kojoj sam za razliku od tebe, izgubio samo vremena i zivaca... Cak napisao i temu ovde i u poslednjem momentu odustao od postavljanja... Veruj mi, znam kako se osecas...:|
|
...nesto sad onako bzvz listam stranice i odem na str donatora,i od 55 clanova koji su donatori ,mene nema na spisku!! :S
na kraju krajeva nije ni bitno al me samo zanima zasto nisam na spisku,dal su admini zaboravili ili...??? Dodato: ...nisam hteo da otvaram novu temu,pa nisam znao gde da stavim pa sam ovde! Nije da se zalim samo me zanima! :) |
Pa ako mozes bez ogranicenja da skidas sa downloada onda znaci da si na spisku samo sto se nevidis:lol:Salim se malo nemo se ljutis.....Poooz
|
Simkeres tamo su samo onih, koji su donirali preko paypal.
|
aha...ok nisam znao da je tako!!
@zeljko brate pa ko na tebe da se naljuti...ti si nas prijatelj!!!:) |
@simke znam...zato se i ponasam ovako:lol:No vidi stvarno ja i ti dobri drugovi a jos te nisam ubacio u listu drugova u profilu.....evo idem da to sredim a ti ako hoces da mi budes drug kao grandija onda moras da prihvatis zahtev :)Inace nista od drugarstva:confused:=))Pooooz
|
meni je sinoc trebalo pola sata pa da udjem na forum ...
od 5 standarno prikazanih tema - 4 su bile na LOCK ... kliknem na jednu, ne da me pusti, tako i na drugu i na trecu, cetvrtu ... nekako sam upao u forum i video o cemu se radi. izgleda da su kolege modovi bili sinoc mnogo aktivni :p kolega dalibor jarmina me nasmejao sa komentarom u fazonu "e danas ce se deli BANane na kilo ..." pa tako je i bilo ;) a i arminov komentar nije bio za bacanje :D |
I ja sam znao da ce biti banana:)Cak sam mislio da cu i ja bar jednu popusiti radi onog smailija sto se smije,ali dobro sam prosao;))
|
eve gaaa, iznad mene, eve ga josh jedan! - ovaj pobego =))
sad sam poceo ki ovaj iz moje serije, pera tuzibaba :)) shalim se zeljko, nego da pazimo nas 2 da ne virimo suvise sa prozora pa da ne ispadamo s njega a ovamo mi smo "andjeli" ;) msm, hocu da kazem, ja s´tem nem´nista!´ |
Da se i ja pozalim za to juce:Ja nisam vidio kad su se dijelile banane :( :lol:.. Zezam se, al stvarno ljudi stalno mi se javljaju na PP pocetnici forumacije i prvo mi se izjade kako su ovdje "svi bezobrazni, kako njemu jadnom ne daju da skine najnoviji set besplatno, nece ga on prodavati, bar ne skupo" :mad: i mole me da im ja skinem to sto im treba i posaljem na mail.. Pa sta je ovo.. Mozda bi ovo trebalo na drugo mjesto da se stavi, ali moram se pozaliti jer su me opasno poceli nervirati, mogu samo da zamislim kako je moderatorima s ovim pocetnicima, jer to kad navali da "skuplja" postove, teme od prije 7 godina postaju najaktuelnije, i jos se pocnu na to javljati i ostali pocetnici vodi se rasprava uveliko o tome kako se ucaita ritam na pa50, ili kako se isti upali.. :mad: Eto nadam se da mi nece skociti na nos ona zalba na pocetku posta, pa da ne vidim i ja bananu , ali morao sam da se pozalim, mislim da i ostali clanovi, aktivni clanovi ovog foruma, imaju iste tegobe kao i ja.. Uh sad mi je malo lakse:lol: Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org