![]() |
3 Privitaka
Doslo leto, i rodilo u basti :D
|
2 Privitaka
A evo da se opet pohvalim, sa jednim kratkim ali srdačnim susretom, uz želju da ih bude čim više, i da čim duže traju.
Naime, naš kolega @ Al Bundy, na prolasku sa svojim kolegom, pozvao me na kavicu, što naravno nisam mogao odbit. Doduše, ja sam očekivao da će Mario doletjet na paraglajderu, a oni došli motorima, =))=)) Evo, na prvoj slici smo Al Bundy i ja, a na drugoj, Al Bundy i njegov kolega. |
Lijepo lijepo, samo nek se druzi :)
|
**
@vule
Nije Rabac,ovo je jedna manja ali veoma cista plaza neposredno pre ,, zlatne stene,, :) @milepsr Mile....ogromne ribizle nema sta....=))=)) |
1 Privitaka
@gega
auuu koljko vode za sladoljed:D lep pozdrav za tebe i tvoje gego :) @mile ohoho mile, tu jos fali paradajz i malo sira i to je laka hrana za ove vruce dane ;) @svirko samo napred sa druzenjem momci evo i mene sa kolegom iz firme (jacko poljak) u shatoru iza nas su dosli gosti i gledali utakmice SP2010 a klopa i pice free :D |
Bata Predraze ko je ko na slici?
|
Pa grandija je ja mislim onaj s lijeve strane u uniformi...Kako ja znam a ti neznas?:)
|
Minhen i Bec su mnogo blizi nego Pirot i Bec,pa valjda zbog toga!=))
|
=))al ti je pitanje boke
pa valjda nije poljak tako garav ko vlaski koritar :lol: tj. ja hteo sam da ubacim i slike nekih lepih austrijankinja al nemogu da ih skidam sa firmskog servera a nisu ni bile bash neke lepotice na festu :lol: pozdrav |
=))mapoljaci su blijedi kao sir a nas drug grandija kao da je tek dosao s mora...Bravo...Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org