![]() |
Bravo Makso!!!
|
Hvala drugari.Evo sad ide moja nova autorska pjesma(radi se o radnom snimku iz kućne produkcije).Volio bih čuti vaše komentare i sugestije.Izvolite...
<embed src="http://www.*******.com/embed/362824227/abfe16e" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Pesma je super,ali mislim da na pojedinim mestima ne treba da imas toliko praznina,odnosno da ne bude refren toliko sinkopiran,nego da ide malo vise na prvu.Ti pevas ovako,prvo pauza pa onda "Kako je tesko bez tebe",pa opet pauza pa "kako me bole ove noci" pa pauza itd..
Mislim da bi bilo bolje da sve u refrenu ide na prvu i da bi to bilo dobro za ispevavanje,a sama pesma bi vise "tekla" da tako kazemo,ostalo je OK.Sax je previse suv(sve je sa GW8 jel tako)? |
za radni snimak je dobro.Terca mi nije bas definisana kako treba,pretpostavljam da je to zato sto jos nije zavrsen snimak.Sax je mnogo suv,moze on bolje da zazvuci,siguran sam, i to je to.Sve u svemu dobro je.
|
Bobane druže,hvala na sugestijama,zaista je bolje bez sinkope,popravićemo to.Nije GW 8,nego Yamaha 9000 pro i sax je fabrički sweet tenor(needitovan).To sam ja juče,na brzaka,snimio,nisam puno birao ni ritmove ni boje....Tek predstoji posao na aranžmanu.Hvala i pozdrav!
Nesaband,kao što sam rekao Bobanu,urađeno je na brzinu,pa ni drugi glas nije izdefinisan,negdje je terca,negdje donja seksta,....,vidjećemo još..Hvala na sugestiji i pozdrav! |
"Eroticno" je... sto bi drug makso rekao...
Meni se svidja stil pjesme... Sax lijepo uvija nije previse vjestacki... Uglavnom svaka cast... Ako je iz prve onda je predobro... |
Dzaba si kupovao Yamahu,meni je zazvucala isto ko "nesredjen" GW8!:lol:
|
Pjesma mi se mnogo svidja,produkcijski je treba "dotegnuti"(moje amatersko misljenje :) )!Super je!Pjesmu ne mjenjaj.Super Makso!
|
Hvala svima na komentarima i sugestijama.
Bobane,kako ne kontaš Yamaha je ljubav.... :) |
Iskreno mislim da ne treba nista da se menja oko refrena, pesma je lagana i ne treba nigde juriti. Sto se saxofona super je samo sto su rekli pre mene malo efekta na njega i extra ce da bude. Pratece vokale necu da komentarisem jer nisam neki strucnjak za to, znate vi to bolje nego ja kako i sta treba. Sve u svemu je super, odlicna pesma i naravno, dobar vokal.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org