YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Simke(D&Z BAND)demo (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13067)

Simke 20.12.2010 14:40

@tranzit
nekad davno sam svirao harmoniku,palac naravno da koristim,ali takva je pesma bila da nije bilo potebe,jer nema puno skakanja po klavijaturi.:)
Dodato:
evo sa iste tezge od subote,samo sam se zaebo pa postavio kontra mobilni..i sad ispada sve naopacke,ali nema veze,bitno da se cuje pesma.:)

18.12.2010 ja ,cira i,wili-vino tocim a vino ne pijem.mp4
You need to upgrade your Flash Player

mkorgpa500 24.12.2010 19:21

extra zvuci,svaka cast...:)

Simke 18.01.2011 17:32

kratko ali bombasticno,i taman u zaletu nas sjeb...she trubaci:S

digni ruku(live).mp4

Boban010 18.01.2011 22:34

Ma bas te briga,ionako ne bi pao baskis na ovu "gradsku poljoprivredu".:lol:
Super cepate druze,lepo je cuti uzivo svirku a ne aranger.
Pozdrav!

Simke 19.01.2011 10:03

@Boban010
hvala druze Bobane!!:)
ma gradska poljoproveda ili ne,mi smo X tezgi pogodili na konto ovakvih stvari,jer posle izlaska torte mi udarimo po rock,n roll-u oko 1-1.5 sat,izbombardujemo ih i posle nastavimo sa narodnjacima do fajronta!

nesaband 19.01.2011 11:13

udjose nasa braca romi i pokvarise nastavak pesme.=))

odlicno simke,samoo cepajte!!!!

Boban010 19.01.2011 11:16

Salim se ja druze i mi sviramo takve stvari mada sto se mene tice ja to ne volim ali kad se mora i od toga zavisi poso.....Misljenja sam da dobrim narodnjacima nije problem dobro svirati zabavnjake ali ne vazi i obrnuto!To ja kao malo zalim za vremenima kad je narodno veselje bilo narodno,ne zameri.:)
Pozdrav i svako dobro!

svrakan 19.01.2011 11:49

Simke a koji si ti tamo jel onaj sa kapom sto tera kamermana?Meni je ovo sve ok,ja tu nista ne bih dirao.Momak je dobro otpevao,i svirka je kako treba.

Simke 19.01.2011 12:36

@nesaband
hvala Neso!:)

@Boban010
ma sto bi bilo sta zamerio,to je tako i nikako drugacije...vremena su teska i svi se mu borimo da damo sto vise sebe u ovom poslu,jer danas kad se pogadja tezga,mladenci samo sto ne pitaju"a koje boje su nam gace"!:S
znaci sve traze sve ispituju do najnebuloznijih detalja,a para sve manje na tezgama.I ja zalim za vremenima kad su se na tezgi svirali samo narodnjaci..sad je sve kontra,sviras sve samo ne ono sto je kvalitetno...jbg!

@svrakan
da ja sam onaj sa kapom,teram harmonikasa koji snima sa mojim mobilnim,i rekao sam mu da se odalji jer stoji kod bass binova,zato tako malo sound i brunda na pocetku.

Simke 25.04.2011 23:12

Evo svirka od subote moj band i Milance Radosavljevic!

Milance Radosavljevic - Andjelija(D&Z band-live).mp4

Milance Radosavljevic-dao bi ovo malo zivota,secas li se kad smo klinci bil

Trenutno vrijeme na Forumu 03:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org