YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Dare 82-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13073)

aleksandar031 30.12.2010 15:42

O Dare odlicno je ovo upakovano;)

Aleksandar_VA 30.12.2010 15:49

Bravo :) Extra radi

svrakan 30.12.2010 15:55

Sta reci,a ne zaplakati,hehe,mala sala,ovim je Dare zapecatio.

Dare 82 30.12.2010 22:13

Hvala svima!

zeljko 30.12.2010 22:18

Ma daj brate Dare ti stavljas svoje snimke u pogresnu temu koliko ja vidim:)Tebi je mjesto i tvojoj muzici u onoj temi Muzicari vanzemaljci;)Bravo i svaka cast i dalje si za mene N1....Pooz

Boban010 31.12.2010 15:52

Slazem se kolega Zeljko,Dare kad ga odsvira onda je brate odsvirano i kraj,nema dalje!Verovatno je vec receno pa se i ja pridruzujem konstataciji Dare je "Best in this place"!

zeljko 01.01.2011 07:35

Bobane druze sto jest jest a ti si drugi po redu po meni najbolji ovdje sto se tice narodne muzike koliko ja znam i pratim vase demo...Milanchesow takodje je dobar i djeli negdje tu mjesto sa tobom,pa simke i Nesa mi se svdijaju kako sviraju itd da sad ne nabrajam i da ne skrecem puno s teme ali sta da radim kad nemamo temu u kojoj bih clanovi mogli da glasaju za najbolje muzicare yu-midi foruma..

Jos me neki pitaju zasto ponekad pjevam na matrice...sta bih trebao da pjevam mozda na njihove snimke?koji nisu ni blizu orginala i orkestra kako svira a ja volim da pokusam kad vec nesto radim da to bude sto bolje odsvirano i sto kvalitetniji snimak..

Mislim kad bih bio blize Daretu da bih mogao s njim puno sto sta da odradim sto se pjevanja tice i da bude kako treba jer covjek svira sve tacno kako treba tako da bih i meni bilo puno lakse nauciti uz njega pravilnije da pjevam....kazem ovo samo jer hocu da kazem da i budala vidi ko zna..zna i nema dalje...Jos jednom svaka mu cast i nek nastavi tako i nema zime...Pozz

Dare 82 01.01.2011 08:26

Ma odradicemo Zeljo nesto cim nadjem vremena malo ali moraces da se prebacis na hevi metal posto vidis da sam sam sad u tom fazonu hahaha!

zeljko 01.01.2011 08:40

=))Ma nemoj to druze kakav metal?Dosta mi je metala posto sam citav zivot radio u metalnim firmama pa mi sad trne ruke od ubojica zeljeza i onih spena koje su mi se ubadale u ruke:lol:Ma druze tesko je snimati nesto a da nismo blizu jedan drugoga pa da se sve uvjezba i tonalitet koji najbolje pase pa kad sta trebam da pjevam itd..Cuo si u mojim demo snimcima da ponekad ili kasnim ili ulijecem prije sa pjevanjem kad to ne treba jos nemam ni slobodu u stanu da opustim glas kako bog zapovjeda...Druga prica bih bila da snimam u nekom studiju...Bas cu ovih dana da probam onu pjesmu od Hariza Dzinovica Mustuluk da odpjevam posto imam orginal....jest da je teska pjesma nema dalje i tek sam je jucer poslusao pa jos ne znam kako se izvodi ali ako uspem da je skinem pjevam i postavljam u svoje demo pa neka je tamo:lol:Druze samo polako ne treba nista da radimo ako nemas vremena a i lako je se meni snaci za muziku ako mi sta treba,samo sam naveo da sa takvim ljudima kao sto si ti svirac i majstor je i lakse pjevacu i to je to....poooz

Boban010 01.01.2011 13:46

Ih Zeljko brate,gde drugi,nemam ja tako visoko misljenje o sebi,ne zasluzujem ja to,Dare je visoka klasa muzicara,a ja se ubrajam u one "ostale"!:lol:
Ipak hvala ti na komplimentu!

Trenutno vrijeme na Forumu 16:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org