![]() |
odlicno prijatelju,svirka i zvuk su super.
|
@acekorg
Ma od sekretaricu nemam nista a od zenu jos manje :D nego vec mesec dana nema svirke pa uredjujem kola koja sam pravio na RA800 a sada ih doterujem za GW8. @armin Jos se sredjuje kljava,doterivanju nikad kraja,jos samo ovo,jos samo ovo i tako dok se ne napuni memorija i iskoristi sav potencijal! @hajro Za sada "vidljivog" napretka u zvuku od prethodnih snimaka nema ali bice,jos smo mladi,ima vremena...=)) Hvala momci na komentarima! |
Jedan od najboljih muzicara na ovom forumu...ovo je ekstra odsvirano a i ritmovi su prva liga...svaka cast...Poooz
|
Hvala Zeljko,ovi instrumentali su pravljeni kao ritmovi,bez nekog sminkanja i kvantizovanja solaza ili snimanja u sporijem ritmu pa ubrzavanja.....
Pozz... |
Super kolega,roland radi ko zmaj,a kako drugacije..:D...Kazi mi jel sve snimano u realnom vremenu?
|
Posto sam ja od skora bivsi harmonikas(citaj solista) ne bi mi bilo zadovoljstvo da nesto mutim oko solaza,vec sam rekao one su u realnom vremenu a pratnju sam morao sporije da odsviram da bi bila tacna harmonija.
To je zbog rutine koju "basadzije" imaju a ja ne!=)) |
Super,kao i uvjek od tebe.Veliki pozdrav!
|
prepoznatljiv ton GW8 (Pirotski cilim na gw8)
sta si radio u prvom snimku u stylu?jesi kombinovao adr iz nekog drugogo styla i bas iz nekog drugog stila ili si sam pravio taj style.Objasni malo proceduru pravljenja tog styla ako te ne mrzi. Inace snimak dobar sviras pa rasturas =D> GW 8 ti je sve bolji mislim sve upotrebljiviji. Cuje se rad. pozdrav |
e pa brale, stvarno si u pravo o onome shto si rek'o
|
Hvala Makso!
@nesaband Prvo inicijalizujes Style(Init Style) u brzinu koju hoces pa snimas redom,prvo bubanj jedan takt pa onda solo jedan ceo krug pa onda bas pa ritam gitara i ostali prateci instrumenti,na kraju tercu.Posle ovoga obrises "prvu" da ostane samo terca i onda ti sviras solo uz pratnju GW8.Ako zelis da obogatis ritam prelazima brejkovima i sl. kopiras drum traku onoliko puta-Copy times koliko je dugacka bas traka.Onda dodajes u drum traku udaraljke po zelji,brises gde je suvisno i tako..... U prvom snimku imas kombinaciju 2 drum trake a uradjeno je na gore opisan nacin. Ne moras posebne trake kad menjas boje za tercu samo ubacis Program change od tog i tog takta i sve ostaje u istoj traci. @zokixp Skupljas postove a? |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org