![]() |
Možda Hm, Bm, Am, Cm6 ?
|
Citat:
Polomio vjetar grane ---------------------- sto cu sada, moj jarane ----------------Dm7--------- gdje god podjem njoj se vratim Dm7-Dm7/C-B---E7--E7/G#-A7 sebe ne mogu da shvati____m Dm7--------------------- Ko muha sam ja bez glave ------------------- doci ce mi ona glave ----A+5--Dm7---- i po danu i po noci Dm7-Dm7/C-B---E7-E7/G#-A7 progone me njene oci_______ Ref. E7 Am----------------A7----Dm Nikad mi se, bolan, ne spava E7-------------Am--- udje neki vrag u mene E7------------Am-Dm probude se oci snene E7---------------Am-- ja ne cekam ni do jutra E7---------------Am-- bolje danas nego sutra Dm---Dm/C--B---E7-E7/G#-A7-(C#-D-D#)-E7 daj da ljubim usne nje_____ne kraj: ... Dm-----------------B-E7-A daj da ljubim usne njene |
....
dell G,H7,Em,Hm,Bm,Am,Adim(umanjeni)G7
|
hvala gitar, nesto je tako :)
|
nisam te se nagledao
g mol,A7...D7,g mol,g mol,g mol.F,F,ES,c mol,D
ako nekog interesuje neka pesma mogu da mu pomognem...posto se bar u to razumem... |
Nisam te se nagledao
Ne vidim ništa posebno u ovim akordima ... Ili se varam ?;)
|
caoo postovane kolege, imam jedan mali zadatak za vas, ako neko nadje mozda malo vremena da mi ispise akorde ove verzije, mnogo mi se svidja ali nisam dosta upucen da ih mogu skinuti...
unapred hvala, za vas trud... evo link: poz Dane |
Hoce te mi dati email od nekoga kome bi se mogao obrati vezano za ucenje sviranja ,neznam kako se lik zove,a vec je postavljano.
|
Jedino preko pp, mailovi su ovdje zabranjeni
|
Em------Hm------C-----------E7---Am
Ne mogu,ne mogu,ne mogu bez tebe ja D---------------D7--------------G dodji ja te molim,zeljan sam te danima C(može i Em)------------F# poluumanjeni (hvata se F#,A,C,E) samo ti,samo ti,samo ti si ta Hm7-----------Em koju volim,moja jedina |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org