![]() |
Jako mi se sviđa. Svaka čast. ;)
|
Dobro je, napredujes!
Sent from S3 |
Hvala momci na lepim komentarima,svako dobro :)
Evo jos jedan ,bilo mi dosadno...Sota je iz ciste sprdnje,nisam znao sta da sviram,pa po tome udarao :D Pozdrav :) |
dynamix bubnjevi? Inace fino odsvirano, samo pazi da ne mijenjas boje u sred sola, kad bude pauza onda mijenjaj
|
@Dell da ,nabavio sam sebi sa svim ritmovima,ovaj novi dynamix set,svidja mi se :)
A to sto se tice menjanja boja,snimao sam iz dosade pa zato,inace ne menjam tako boje :) Evo nesto novo : Pozdrav :) |
Lepo si ti to sve upakovao i odsvirao na svoj nacin.Jedina zamerka ako to moze da se tako nazove je "Forspil"
Odsviran je u nekoj terci koju imas u Korgu ali je terca pogresna umesto gornje terce cuje se donja terca i koliko se secam prvi deo ili drugi deo forspila svira neka gitara sa distorzijom na original snimku. Lepo ti zvuci klavijatura i ti sve bolje i bolje sviras.Samo napred i zelim ti puno uspeha u daljem radu.;) Dodato: mislim na pesmu od Vesne Zmijanac :kunem ti se zivotom |
Svaka čast, Deki! Sve je super! (sem majice, ali pošto je muzički forum zanemarićemo :D )
|
Svirka je super, sve pohvale.. ;)
|
Meni se majica posebno svidja,a i svirka je OK.Pozzzzz
|
@nesaband Ne razumem te , skidao sam pesmu po ovoj verziji pesme
,ovo je ensemble terca amol,meni je dobro sad ne znam kako kome :) Ako mozes pojasni sta ti mislis ? :D @ЂолеПФК Hvala brate, ma majica je extra :P :) @Krstic991 Hvala brate, pozdrav :) @koja Hvala , ma majica je nema dalje :D pozdrav brate... Evo momci jos nesto od mene ,ovu pesmu moj drug obozava pa me zamolio da mu snimim,sad peva po ceo dan :D Komentarisite,savjetujte,ocenite :) Uzivajte .. Pozz svima 8) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org