YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Roland Fantom G - Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5232)

No.1 23.08.2008 11:44

Ma to ti je care isto...

E-80 + G6
2xpro + G6
T2 + G6

Milance ima samo jedna od idealnih kombinacija.
Moze i 2x + G6 ..sto da ne...isto idealno...
Posle ovo sve su samo nijanse tako nije bitno.

Vule 23.08.2008 12:33

Idealna kombinacija je PA2x i Fantom G ili X.....i naravno jedan midi kabl...probao i uverio se...a razočarao se u Midi Routing kod Roland aranžera...očajan je...:D

Alix 23.08.2008 13:04

###a razočarao se u Midi Routing kod Roland aranžera...očajan je...###
Hebi ga drug...Ne može sve da bude idealno...Inače Korg je druga situacija...Premda je počeo OPASNO da zaostaje...Posebno sa workstationima...žalosno...

josipv 23.08.2008 14:13

Citat:

Originalno postovano od No.1 (Post 47568)
E to sam hteo da pitam...gde se cuvaju semplovi za njega na HD ili...
Dal moras pred svaka svirka da loadujes i koliko to traje?

Sto se tice moss...pa drugovi svako kupuje sto treba...
Imate extrem,studio,triniti...oni mogu to...Fantom je nesto sasvim drugo.
Pozzzz

Semplovi se cuvaju na usb sticku i moraju se loadati svaki put kad se pali klav.ocitavanje traje: 140mb oko 2,5min.

bandza 23.08.2008 16:15

Nova tema o Fantom G6!

Postavio sam jos jednu temu vezanu za Fantom G6 u kojoj ce svako moci da napise korisne savete i trikove koje koristi u radu sa Fantomom.Takodje i da postavi pitanje na istu temu.Pa neka se nizu pitanja,odgovori i korisni saveti.Cisto da ne pravimo guzvu na ovoj temi.Tema se zove
-Fantom G Tips & Tricks-

milanceshow 23.08.2008 17:55

@rolandinjos
@Alix

Ma to povezivanje MIDI kablom nije problem...Samo treba dobro upoznati ta podesavanja......
Vecina nas retko ima priliku da se pozabavi tim problemom.Uglavnom su svi radili vrlo povrsno oko povezivanja 2 uredjaja......

Vule 23.08.2008 18:11

Meni samo nije jasan g70...taj njegov midi routing...ne mogu da nadjem opciju da sa njega odaberem boju sa spoljnjeg uredjaja i tako da memorišem...:confused:...kod Korga je to prostije...

milanceshow 23.08.2008 19:42

Kada posle prepravke i doradjivanja Projekta JA sacuvam projekt na USB.Ali posle svakog tog postupka G6 kreira novi folder u kome se nalazi sve sa starog projekta i plus ono sta sam doradio u projektu.Tako da sam flesku od 2GB vec pola popunio.

Da li da obrisem stare projekte sa USB-a?Plasim se da ga nesto ne poremetim u radu.

@rolandinjos
Netreba da me citiras ako pises odmah posle mene.;)

bandza 23.08.2008 21:05

he

Milance ugasi malo klavijaturu da udane vazdua!Neka se malo mucenica kovarne.Da dodje k sebi.U fabrici kazu da nevalja da stoji po par dana upaljena jer joj se ekran greje pa da se nesto ne istopi =))

milanceshow 24.08.2008 05:22

Ma Ja samo da sredim klavijaturu ,a posle mi ekran i ne treba!!!!:D :))

Trenutno vrijeme na Forumu 15:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org