![]() |
Evo i mene sa vama :) Ja sam nov, gledao sam i citao ovaj forum dugo vremena i stvarno je kao neka mala enciklopedia za muzicare, nema sta nema tu... reko da se i ja prikljucim i pomognem kome ako budem mogo posto sam ja ovde puno pomoci dobio :)
Inace sviram klaviature, aranzere uglavnom... Vise kao hobi, ma da sam se neko vreme i profesionalno bavio sa time, ali nikako pevaca/pevacicu da strefim dobru, uvek neki problemi glupi.... Volim Krecara i Kosmajca i imam najjaci FB zid sa njihovim snimcima od svih :P hehe Jel ima ovde jos koji takvi? :D |
Pozdrav svima! Sviram klavijature vec 10 godina (sada imam 21.) i to uglavom workstatione (Triton extreme i T2). Poceo sa nekim yamahinim aranžerima te kasnije sam imao Korg Pa50 pa pa800, tr i sada extrema. Nadam se da cu svojim znanjem nekom pomoći.
|
Pozdrav raja
Et novi ovde. Malo ranije tamburao po harmonici, poslije na amaterskoj klavijaturi, sada nabavio Roland G 1000. Citajuci komentare, shvatih da je oko te cijene to, to. I tak,.. Iskreno, prijavio se na forum zbog boja i ritmova. No, vidim da je tamo za pocetnike blokirano :D Usput: koji su uslovi za pristup? Pozdrav |
Pozdrav
dugo vremena se bavim muzikom, do sada je to bila elektronska, skoro sam resio da se pustim u narodne vode pa sam kupio jedan Korg pa300, kao pocetnik ja sam prezadovoljan i zelim da naucim mnogo toga, nadam se da ce te mi pomoci, pozdrav za sve
|
Roland GW8
Pozdrav svim clanovima foruma, administratorima, muzikantima itd,,
Ovo je moj prvi upis na forumu pa bih samo zeleo da se, za pocetak, pohvalim da sam od juce ponosni vlasnik Rolanda GW 8 E . Posto se tek upoznajem sa instrumentom bicu cest gost na forumu i dosadjivacu po pitanju sredjivanja ritmova i boja pa vas molim da ne zamerite. Srdacan pozdrav svima . |
Imas dosta tema ovde na forumu u vezi GW-8 pa pomocu pretrazivaca pokusaj da nadjes teme gde je pisano o njemu.
Navali na pretrazivanje i citanje. |
Pozdrav svima
kupio korg is50b i maltretiram ukucane... entuzijasta koji nema pojma da svira :lol: gde da nadjem neki set krafwerk ili slicno da zamenim ovu ciganiju u useru :) dosta poucnog stiva ima ovde.. admine napravi bekap :) |
Novajlije, predstavite se! :)
novi sam korisnik yu midi foruma svirač dugo godina svaka pomoć bi mi dobro došla vezano za korg setove i programiranje aranžera hvala puno
|
Dobrodošao na forum.
Ima dosta korisnog materijala i tema vezano uz Korgove aranžere, vjerujem da ćeš pronaći mnogo toga korisnog. Ako te nešto konkretno zanima, a nisi pronašao na forumu, otvori temu i sigurno će ti netko pomoći vezano uz to. |
Pozdrav, ljudi, drago mi je da postoji ovakvo mesto na kome možemo da razmenimo iskustva i materijale, pretočimo to u druženja i naravno svirke.
Ja sam amater harmonikaš, sviram od desete godine sa povremenim prekidima, uglavnom za svoju dušu. Prvi instrument mi je bila klavirna harmonika Hohner, 48 basova, a onda sam prešao na Melodiju od 96 basova i sa njom se igram i dan danas, mada je već prešla priličnu kilometražu. Uglavnom se trudim da održim neki mali repertoar, mada mi posao ne dozvoljava da se time bavim kao nekada kad sam svirao po dva sata dnevno i svaki drugi dan skidao po neku pesmu. Kad se pojavio mp3, konačno sam došao do raznih starih pesama koje pre toga nisam ni čuo, pa se uglavnom trudim da njih savladam onoliko koliko imam vremena. Obožavam pesme Tozovca i Cuneta, a od harmonikaša mi se najviše dopada kako svira Ljubiša Pavković, mada mi je najdraže "Kumovo kolo" Branimira Đokića, valjda zbog serije "Ljubav na seoski način". Voleo bih i da nabavim novi instrument, mada sumnjam da ću igde više naći ovako "meku" harmoniku (u smislu, dovoljno je pipnuti dirku da bi se proizveo ton), kad sam skoro probao neku Hohner od 120 basova, prsti su me zaboleli koliko sam morao da pritiskam :) Toliko za sada, raspričao sam se |
Pozdrav forumasima, evo i ja sam upao u Korg porodicu..nakon odluke da bi zelio naucit svirat malo za dusu nabavio sam KORG PA600.. sad treba krenut u izucavanje svih mogucnosti, a nema boljega nego ovako na forumu ja mislim posto mogu saznat iz prve ruke iskustva drugih i pitat kad zapne negdje.. Normal da ce bit koje "glupo" pitanje al sto bi se reklo "ko pita ne skita". Pozdrav svima
|
Dobrodosao ti nama na forum :) dobra odluka, Pa600 je stvarno super klavijatura, ima na forumu svasta pisano o ovoj klavijaturi, pronaci ces odgovor na sve sto te muci a ako bas nesto ne mozes da nadjes naravno uvek mozes da pitas.. pozdrav
|
Prvo mislio korg pa50sd uzet pa citao o tome dosta, pa onda mislio korga pa80 uzet i o tome citao hrpu toga da bi na kraju se odlucio za KORG PA600 :) sad je sredit malo i uzivat u sviranju!
|
Pozdrav. Nekad davno sam se registrovao ali nisam bio aktivan. Zanima me šta trebam raditi da bih mogao pristupiti download sekciji i ima li neko neke uopštene stvari da napiše kako forum funkcioniše!?
|
1 Privitaka
Dobrodošao na forum. Sve ti piše, samo klikni i čitaj.
|
Je li moram donirati neka sredstva kako bih imao pristupa download sekciji? Postoji li neki drugi način pošto nisam bankovno uvezan!? Hvala
|
|
Hvala na odgovoru. Forum sam dosta čitao i dobar je. Ima korisnih informacija tak da ću i ja probati da pomognem ukoliko budem mogao.
|
Pozdravljam sve kolege, drago mi je sto postoji ovaj forum.
Da se predstavim, ja sam Kiza klavijaturista [i harmonikas] iz Beograda. Verujem da ima ovde i onih koji me poznaju licno |
Dobro vecer svima.
Ja sam aleksandar iz skoplje,pocetnik amater klavijatura korg mikroaranzer. Zaclenio se da bi mogao sto vise nauciti za taj instrument :) klavijature poseduje samo fabricki ritmovi i boi Zelim da mi neko pojasni kako ide dalje,a ja cu pokusati malo iz teme da svatim pozdrav svima |
Koliko sam upućen, sve što vrijedi za Korg PA50, vrijedi i za Microarranger, samo je razlika u dimenzijama. Ogromna doduše :)
|
Pozdrav svima.. Nedavno sam nabavio Roland G-800 pa se pomalo učim svirati :) Sajt je odličan, ima veoma korisnih stvari... :D
|
Pozdrav, dobrodosao na forum :)
|
Pozdravljam sve na forumu kao novopridosli clan.
Ukratko, matorac, 50 godina, R`N`R, Blues Rock, South Rock, i slicno generacija, - bubnjar amater, samouk, neincidentna licnost, lokacija BG.... Muzicki odgajan u 70-tim, ali kroz usi mi prodje i prione i nesto iz predjasnjeg i potonjeg perioda.....;) Davno, davno sviruckao po bendovima, ali onda -raspad i veeelika pauza......Sada usled gubitka generacije uglavnom vezbam sam uz drumless trackove i sl..... Od opreme elektronac Roland TD-4KP superkompakt kit sa par nadogradnji i prosirenja... Uglavnom slobodno raspolazem svojim vremenom, pa ako nekome treba kompaktan samouki amater-bubnjar u godinama, za neku amatersku saradnju, i slicno ....tuj sam.... |
Pozz, novi sam. Kupio sam Korg Pa3xLe, nadam se da će bit uspjeha, jedva čekam da zagrijem stolicu i sredim klavijaturu!
|
Dobrodosli na forum kolege! :)
|
Pozdrav nov sam ovde registrovao sam se al nemam dozvolu za skidanje ?
|
|
A hvala imal nemi pevac ovde da snimamo pesme
|
Pozdrav svima...Ja sam takodje nov ovde,danas se registrovao...Inace,citao sam neke postove sa ovog sajta i pre registracije.Veliki pozz svim kolegama-pocetnicima...
|
Pozdrav, dobrodosao na forum :-h
|
Evo pozdrav i od mene.nov sam na forumu,pa evo da pozdravim sve clanove.
|
Hvala na pozdravu :) dobrodosao na forum, ukoliko imas neka pitanja ili ti nesto nije jasno u vezi foruma, procitaj kratka pravila.. uzivaj
|
Bubo skoplje Makedonija muzicar amater hvala sto ste me primili forum je odlican pozdrav svim kolegama inace uzeo roland g800 cisto za svoju dusu svirkam roland je prazan zamolio bi vas za neki set ovde niko nista nema hvala zivi bili veliki pozdrav.
|
Pozdrav i od mene,
Za početak ću ugrabiti jedna uputstva za synt kad dobim prava, Ketron SD1. To nije za mene, ja ću surfati više manje samo gitarističkim podforumima. Tako da vidimo se tamo. |
Pozdrav i od mene, od jednog dalmatinca...U kratko..klavijaturist i gitarist puno svirki je prošlo kroz moje ruke..svadbi ljetnih teraca raznih zabava hotela bandova..itd itd..došlo vrijeme da se svira samo za svoj gušt...složio sam i nekakav studio doma..trenutno sam se zadržao na Yamahi PSR S970...
Radujem se učenju i druženju.. veliki pozdrav |
Dobrodoša zemljače!
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Pozdrav svima i od mene ,vracam se staroj ljubavi posle 15 godina posta ponovo sam pokrenuo prstice :)
|
Pozdrav, dobrodosao! :)
|
Lijep pozdrav svima!
Novi sam ovdje i amaterski se bavim sviranjem, pa ću imati raznih pitanja za vaš koji se malo ozbiljnije time bavite. Rukovodim se onom starom da nema glupih pitanja, iako čitajući razne forume, možda to i nije baš tako :) No, bilo kako bilo, ja ću pitati :p Ukoliko netko bude imao kakvih pitanja vezanih uz programiranje, to je moje područje pa stojim na raspolaganju. Ugodno surfanje svima! |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org