YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

armin 19.10.2010 01:03

Meni je u petak neka zenska pijana poprilicno prosula nehotice sampanjac na miksetu, odmah nokaut dobio mixer... srecom da sam imao neki mali jos uz opremu... ali srecom mi je oprema osigurana... tako da u petak idem novi uzmati :D ...

zeljko 19.10.2010 01:19

Ajd kad se svi zale da se malo i ja pozalim.....Prvo danas mi se pokvarise jos 2 registra na harmonici i sad ukupno 4 pokvarena registra...tako da cu morati nositi majstoru na popravak inace nista od svirke

A drugo sutra idem da vadim jos jedan i zadnji zub,pa sam se rijesio prvih muka sto se zubi tice....jbg 8 ukupno izvadjenih ali mislim sa 4 ona zuba sto rastu u 21.godini kako se zvase neznam sada hahahha i moja 4 vazna zuba sto svako ima i posle mi ne gine ili neka proteza ili da se patim bez ovih 4 zuba:(Sledece dolazi na red da moram poceti da radim nesto jer se punica sjetila da vec ne radim 6 godina=))pa mi trazi posao i vec je nesto nasla samo cekam kad cu morati da idem hehehhe....jbt a meni bzo proslo ovo uzivanje....Sto je najgore kako sada da se izvucem...do sada sam mogao to posto sam uvjek rekao nema posla:lol:A vidi sad ona mi nadje...nema vise izvlacenja hehhehe.

Ace 19.10.2010 13:02

Zeljko, gde ces sad da radis ? Mozda Assistent zubara ? :lol:
Salim se :)
Znam da je lepo uzivati kuci (a ti si bogami dosta uzivao) al treba da pocnes da radis, da usparas neki dinar za Ketron Audya ;)

zeljko 19.10.2010 13:30

Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)

Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:

erno11 19.10.2010 13:36

Da se i ja zalim..

Nekoliko dana me boli grlo, pa kisem svaki minut nesto.. jooj :rolleyes:

gogspa80 19.10.2010 14:03

pade yamaha

jucer, naslonio yamahu dx 11 na zid, i radio nesto u sobi, kad puf, tresnu klavijetura od laminat, i pukla joj najgornja tipka :)
gdje da nadjem takvu tipku ako neko slucajno zna :D?

grandia 19.10.2010 16:04

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 153410)
Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)

Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:

zeljko druze, oces reci da ces i ovde da pokvaris kosilicu =))

izvini druze malo shala, al kad se covek ne sme shaliti sa drugovima koje ceni i postuje - skime ce onda?

evo i ja malo da se zalim al sitna stvar, nista ozbiljno :lol:

danas drzim, nakon 25 godina, opet roman "zagor" u rukama i secam se mog detinjstva kad sam te romane redovno citao ... 25 godine prosle, ja ostario ki konj a ZAGOR jos uvek mlad, jak i lep a nije ostario ni godinu dana ... pa cak i chico bolje izgleda nego ja

gega 19.10.2010 17:27

**

:lol::lol:

zeljko 19.10.2010 18:19

:lol:@grandija druze kako da se na tebe ljutim?Ti si jedini ovdje koji smije sve da kaze i ja se nemam sta da ljutim,a i upravu si da sam jednu kosilicu vec zgov...o :lol:Sada ide sledeca na red hehehe,pa dokle ide..ide

mirandess 19.10.2010 19:06

ja se zalim samo na svoju zenu, jer me tuceee!!! Ima li itko takvih problema? :)

Trenutno vrijeme na Forumu 21:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org