![]() |
A ja jucer bio kod naseg kolege Zdravke....auuuuu sto se popilo uzo i pive super:)Pjevali stare pjesme a zdravko je maistor za to...prava harmonika i bez mikrofona.
Covjek voli harmoniku bolje nego ista i ima oko 10 harmonika:lol:Bas je bilo lijepo..dugo se nisam tako proveo kao jucer....Poooz |
Evo danas sam se ponovio sa novom zverkom, ovako nesto:
http://www.automobilizam.net/wp-cont...d-sw-press.jpg |
nek je sretno i bericetno ;)
|
Hvala dellboy, mozda i do Mostara malo skoknem.... :)
|
Yamahapasion,neka je sa srećom.Moram se pohvaliti...Od prekjučer sam opet ponosni vlasnik Yamaha 9000 pro.Bilo mi je teško kad sam je prodao,nisam je mogao odpatiti,pa sam je ponovo nabavio..Rekao sam vam da neću dugo biti bez Yamahe..Ljubav je to .....Pozdrav!
|
@Željko....
druže moj......ima naš kolega @Zdravko i 20 harmonika, kolko sam čuo.... A šta misliš, šta će to bit.....04.12, kad ja dođem gore u Minken......pa se nađemo nas troje....ima da razhebemo cijelu EU!!!!:D=))=)) |
**
@yamahapassion
Neka je sa srecom i da te dobro sluzi. @Makso Ma rekao sam ja da ces je ti ponovo imati..:lol: |
Svirko cekamo te da se napijemo i zapjevamo koju:)..jasta mozda ima i 20 harmonika nisam brojao,ali sam zgrabio najbolju i svirao malo..Mada ova moja Hohner je mnogo bolja od onih sto on ima ali i mis voli da rupe mijenja tako i ja Harmonike:lol:Jer ako sviram samo na ovoj mojoj sve mislim da nevalja,a kad promjenim drugu pa vidim razliku onda je opet i moja dobra....Pozdrav i javi kad dolazis
|
ako se ne varam Zdravko je ljubitelj hohnerica, jesu li mu bas sve do jedne hohnerice?
|
Pa jeste vecina harmonika su Hohner i to male,a ima dvije marke Burini isto male ali su super,a najvise se meni svidela Paolo soprani 120 basova,samo kao sto sam rekao mada je i moja harmonika stara oko 20 i vise mozda godina Hohner morino V bs ali je jos u boljem stanju i bolji zvuk ima bar po mom misljenju...Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org