YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

Ace 07.11.2010 01:12

Dobar si ti Škore ..... ja treba da idem ispit da polagam u ponedeljak, a ni mi curi nos ni kijam :S

caka012 07.11.2010 19:13

Meni ne curi nos i ne kijam, a ne idem da sviram veceras. Novembar se, kao i svaki do sada, pokazuje u svom pravom svetlu. Za svirku su mi novembar i februar uvek bili pogubno losi. Bez izuzetaka.
Postovano sa mobilnog uređaja

zeljko 07.11.2010 19:19

A ja sam jucer popio more pive i viskija,u kafani pa me sada glava vuce malo lijevo malo desno,ali sam puno smireniji jer sam potrosio suvisnu energiju i sad samo sjedim zamotan u deku pored kompa i slusam malo muziku i gledam sta se desava ovdje na forumu naravno.....Pooz

Simke 07.11.2010 22:29

juce mi klinac kaze da ide u igraonicu sa ortacima da cepa CS....medjutim slagao me i otisao na utakmicu "c.zvezda-ofk beograd"!!!

grandia 09.11.2010 15:21

reko da se i ja malo pozalim - nisam odavno :rolleyes:

jucer, oko 23:00, kad sam legno da spavam, zapoceo stomak da me boli ki da sam pre toga napravio 300 sklekova ... i ne da prestane ... celu noc nisam spavao ... ma ne pomaze ni wc ... kasnije pocela i teperatura da me vata. svaki drugi pametan covek bi zvao u firmu i reko bi da mu je loshe i ima jake bolove, pa ne moze na posao ... al ja nisam pametan ... svaki najsitniji korak nosi nove bolove. nisam neki smotanko, tj. mogu izdrzati bolove al ovakve nisam imao odavno ... zamislio sam se na firmu gde radim a ne za firmu za koju radim, posto sam obezbedjenje a radim u firmi gde se istovara gvozdje.

u mojoj firmi niko ne ume da radi taj posao pa niko da me zameni. da mene nema, u ovoj gvozdjari bi postao haos. nije to samo da stisnes dugme pa da otvoris rampu ... ima tu josh dooosta drugog posla ...

eto sad mi dali neke lekove za (sa oprostenje) da odem da kenjam :lol: - al opet nista :mad:

valjda cu izdrzati do 18:00 i posle do kuce ...

druga stvar: malo surfujem po netu tj. ove austrijske oglase za instrumenti i sta vidim? IS40 lep, dobro sacuvan, za 1.450,-- evrica :mad: ja pisem coveku da se nije mozda zeznuo za zadnju nulu pa mislio na 145,- evra? kreten shvaba mi se nije javioo nego vidim da je promenio cenu na 1.250,--- :lol:

i josh prodaje jedan psr3000 za 1.350,--- ijaoooo kuku mene!

ja bi da eksplodiram, al sta cu? nije mu zabranjeno da trazi cenu koju on hoce. ne smem dalje da mu pisem, inace ce da me tuzi za stalkovanje ... bem ga

gega 09.11.2010 15:51

**

Ako si bolestan,idi kod Lekara...nece firma propasti...a i neces dobiti medalju za tvoj trud ...:)

Ako ti one prepisane ,,Kenjodore,, kapsule ne pomazu...a ni RASOV od Zeljka :lol:,najbolje ti to daj pregledati. Sve najbolje.

grandia 09.11.2010 16:02

hvala gega :)

u tem je problem, nema niko da me zameni - pa kako cu?

sad cu za zovnem u centralu i da im kazem da mi sto pre posalju nekoga da ga instruktujem na ovaj posao ... hebiga, meni ne sme nista da se desi, ne smem da se razbolim? kad cu kod lekara?

kazem josh jednom, zao mi je ovih ljudi gde ovde radim (frankstahl) a za moju firmu ne dajem ni tri banke ...

pozdrav

zeljko 09.11.2010 17:46

zao mi je grandije...A da kazem i ja imam u zadnje vrijeme problema sa stomakom kao da sam istegao misice dizajuci ovu harmoniku non stop...tako nekako osjecam u stomaku....Ma proce to.

Druze gega rasov najbolje pomaze drugi dan ako si prethodni dan se oduzeo od alkohola a i dobar je ako se ne moze da kaki:lol:Samo jos nisam nabavio kacu...jbt doce i bozic a ja nemam rasov kako sam vrijedan....zalijepio se za krevet i ovu stolicu pored kompa i nigdje ne mrdam....ulijenio se totalno,ali moram ove sedmice to da sredim sa kiseljenjem kupusa.....Pooz

Boban010 09.11.2010 22:01

Ubi me grlo,ko da sam rende progutao,a lepo mi mama kaze,"Ne pevaj sine na Indijanci"!:lol:

gega 09.11.2010 22:31

**

Med pomaze...osim ako vec imas anginu.

Trenutno vrijeme na Forumu 23:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org