![]() |
Hvala druze,pozz...
|
@Simkeres
Prenesi sinu pozdrave od mene,hehe...koliko ima god? ;) |
U zadnjih nedelju dana sam puko 1600 eura na gluposti,jer slusam zenu!!!!!
Naravucenije:Nemojte da slusate zenu!!!!! :) |
E milache ja da nisam svoju slusao nebih nista imao:lol:Ja,ja
|
E moj Zeljko!!!!!! To zavisi od zene!!!!Tvoja verovatno ima karakter vojskovodje,ali moja nema!Pre bih reko da ima karakter slihtare!!!Mada i ja sam popustljiv!!!!Ali ponekad...... :)
|
Naprotiv i moja nije karaktera vojskovodje ali zna bolje da cuva pare od mene...jbt citavo vrijeme 15 godina se vozam u golfu 2 i uhvate me drugi put pod alkoholom i ode vozacka heheh.....Posle dam njoj da polozi vozacku kad mi je rekla koliko je kroz godine sakrivajuci ustedela a ja nisam znao.....Reko hajmo da kupimo Audi 6 i tako bi,ali ga ona voza i dalje jer ja nemam volje da idem na te njihove idiotske testove kad znam da nisam budala:lol:Jbt hoce da me naprave budalom da kazem da sam alkoholicar ,a ja nisam......Pa bih mi dali opet vozacku.....Ja necu,vec cu da cekam da napuni 10 godina kako je nemam pa istice idiotski test...onda mogu kao svi ostali ponovo da polozim,ako ne umrem prije toga:lol:Poooz
|
Brate!!!!!Iza uspesnog muskarca stoji uspesna zena!!!!!!!!Tako da nema zime za tebe!!!!!!!!
Kad prodje 10 godina,pitaj zenu da ti da jedan krug!!!!! ;) |
Da se zalim, puko mi displej na mobitelu, slucajno udario nogom kad sam igrao bilijar, iznerviran nikakav, a mobitel nov nije ni odplacen...
|
Eeeeeee...
I ja da iznesem moju muku... :) Treba mi pevac. :) Pre godinu dana radio sam s jednim koji je dobro pevao i taman mi krenule cesce svirke kad ono za malera. Dobio poziv iz jednog benda koji dobro zaradjuje i presao tamo. Nije mi zao sto je otisao dalje, svi mi idemo tamo gde je bolje. Nego sto ja kuburim godinu dana da nadjem nekog ko lepo peva. Kad god mi ispadne neka tezga ja jurim da nadjem nekog slobodnog pevaca da je odradimo. Svaki put sa drugim radim i puce mi glava jer ne pevaju svi iz istog tonaliteta :) Ma muke.....
|
Koliko placas :lol:Da vidim dali je bolje da pjevam s tobom ili da sjedim pored zene:lol:Salim se malo nemo se ljutis....Pooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org