![]() |
@ Vex,probaj Operu ili Chrome...na oba rade playeri
|
@Vex
Uradi update flash playera. Bice da je to. |
Instalirao sam Operu ,nju malo manje mrzim od Chrome-a :mad: ,i preko opere mogu da slusam Arminove snimke :) ...to sam bas malopre uradio ... Svidja mi se sound,lepo se cuje yamaha,Armin dobro svira ;) Harmoniku na yamahi si odlicno sredio Armine!
|
Hvala druze... trudim se da sve zvuci dobro...
Sljedece sedmice cu staviti par snimaka sa va7 da cujete, ko vec nije, kako on zvuci... pozdrav |
jako dobra boja i ritam iako su original
Dodato: Bravo za šargiju |
<embed src="http://www.*******.com/embed/373390357/bc944031" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
pokusaj da napravim dobar begini |
Meni se svidja nije lose....Poooz
<IFRAME style="DISPLAY: none" id=_am1283204981968 height=0 src="javascript:document.write('<scr' + 'ipt>document.domain="www.yu-midi.org";document.write(document.domain);</sc' + 'ript>');" width=0></IFRAME> |
Bongosi na beginu bi trebalo da plivaju,a ne da seckaju.Neznam da li me razumes.....Ovakav ritam moze da sluzi za inprovizaciju i da mu dodas jos nekih elemenata plus!
|
O da znam na sta mislis ali je to tesko izvodivo na yamahi...
A najveca je mana sto postoji samo jedna vrsta tarabuka na njoj samoj...pa tako da onda i elemnti mnogi su joj uskraceni ... |
Nije tesko izvodljivo.....
Skini fajl u downloadu midi loop koji sam postavio.Pa od tog midi loopa napravi ritam ili bar pogledaj kako su odlupani bongosi.Midi loopovi su u GM formatu! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org