![]() |
Odlicno
|
Ajde Vex nesto novo dase cuje pozdrav
|
Nele, kralju, kakav si ti lik:-) cesljas demo sekciju i ko nije izbacio snimak u skorije vreme pises mu opomenu :D :P hahahaha
Sent from S3 |
Heheeh oteo si mi rijec iz usta i ja sam mislio tako nesto da kazem..Nele je majstorcina..Pozz
|
Pa mora malo,prosla zima mora nesto dase desava hahahahaha salim se ja dosao sa svirke pa reko posto nisam mogao da spavam malo da pokrenem akciju,veliki pozdrav
|
|
Brate, kako te ne mrzi da pravis takve ritmove do najsitnijeg detalja, pa ja bi izgubio zivce posle dve trake :D Svaka cast!
|
Koji je ovo bubanj Vex, i gitare pri kraju snimka? Lepo si ovo upakovao
|
@yamahapassion : hvala druze,ne mrzi me,sta da radim ,to je jace od mene :)
@aleksandar: semplovan bubanj je u pitanju, a gitare su takodje semplovane,moram da pogledam dal je Les Paul2 sa mojim efektom ,ili moj sempl distorzije,ne secam se od koje sam pravio terce. A evo jos jednog snimka... Moj rodjeni brat i ja odradili cover ... Inace,brat ne peva profesionalno,niti se trenutno bavi time,peva za dushu za sada :) |
Tebi sam već jednom sve reko,a za brata također riječi pohvale. Čoek pjeva super,i ako je ikako moguće,bilo bi dobro da taj talenat ne pusti samo tako. Svaka čast. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org