![]() |
Sledeci put cu da snimam direktno na laptop,bez mixera,na njemu su visoki na dva sata.....to nije nesto previse sa obzirom da je na klavijaturi na bubnju 0 visoki!ali ok,hvala na savetima.....elementi kao sto su visoki ,srednji,bas su diskutabilne stvati.....neko ce dodati malo vise nekog elementa,neko malo manje.....
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Evo jedan snimak sa ritmom koji je napravio kolega sa foruma,kiji sam ja malo preuredio da radi po mom ukusu!:)
http://soundcloud.com/zoricd/slucajno-pa3x Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 4 |
Super Dejane :)
|
Bravo, super zvuci. Jedino bih mozda bubanj promenio da bude malo dominantniji, ali sve kako se kome svidja. Super je. :)
|
Hvala decaci!:)naravno izbor semplova je diskutabilan....verujem da bi neko radio drugacije.
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2 |
Odlicno Zoricu kao i uvjek ;)
|
Potpis na Acea. :)
|
@zoricd
Nisam cuo original pesme,Sasu Kovacevica ne volim,dzaba zauzima prostor u medijima jer ima daleko vise kvalitetnijih pevaca koji sa pravom zasluzuju ono sto on nepravedno dobija. Jedino sto sam primetio je da su ti fusevi daleko od dobosa u jacinskom smislu,mozda to tako treba a inace je snimak super!Pozzz.... |
Pozzz Bobane druze moj....nestizem da ti se javim nikako.....sto se tice fusa I dobosa,nisam razumeo hoces da kazes da je neki od ta dva elementa glasniji u odnosu na drugi?
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 4 |
Da,da,fus je dosta jaci,kad krene dobos ima se utisak kao da je negde u "daljini"....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org